Locutus85 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witam, jak w temacie poszukuje fajnego kija najlepiej cos nowego. Długosc najlepiej 270. Co obecnie warto kupic. Nie chce wklejanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 http://jerkbait.pl/topic/46060-world-champion-iri-lucky-305-10gr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Daiwa Exceler 270 3-18g. Mam i sobie chwalę, aczkolwiek mógłby mieć krótszy dolnik i zaczep do przynęty. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja polecam przeczytac kilkanascie innych podobnych tematow. ZA DARMO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi