PiernikTorunski Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Witam kolegów Troche pozno wpadłem na ten pomysł ale.... Szukam kolegi wędkarza ktory posiada swoją łódke lub ma ochotę przejść sie nad wodę w niedziele lub poniedziałek, w tym czasie przebywam w Iławie i chętnie powędrował bym z kimś miejscowym, sprzęt zabrałem. Nie wykluczam tez pieszej wycieczki z jakimś kolegą.Metoda to oczywiście spinning.W przypadku łódki zwracam koszty poniesione podczas wędkowania .Jak by ktoś był chętny piszcie lub podajcie na priv tel oddzwonie.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Nie znam jeziora Kolego ale mój serdeczny przyjaciel jeździ tam co roku. W tym roku stwierdził, po tym jak zobaczył jaką rybą handluje rybak, że był tam ostatni raz...3xsandaczyk na metr jest sprzedawany. Nic godnego uwagi nie złowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Takkkk, i dlatego nigdy u nas Szwecji nie bedzieDalej będziemy płacić słono za wędkowanie składki a Pzw dalej nic nie bedzie robiło z wodami i zarybianiem.Szkoda.Dzieki za info i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Potwierdzam, Jeziorak jest w kiepskim stanie... woda z ogromnym potencjałem, a z rybą strasznie kiepsko wiem bo mam ciotkę 100 metrów od wody. Bywam tam co wakacje i z roku na rok coraz słabiej. O wymiarowego szczupaka czy sandacza bardzo ciężko. Mozna połapać okonie długości 15 cm na boczny trok i to tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiernikTorunski Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No i takie wlasnie brały od 15 do 20 cm nic wiecej z brzegu nie miałem, moze gdybym miał pływadlo i kogoś miejscowego to by cos wydłubał. Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi