jans Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 http://www.worldcarpclassic.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Gratulacje dla karpiarzy .Tylko niech niech nie wpuszczją tego chwastu do naturalnych zbiorników bo więcej z tego szkody niż pożytku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Karp to nie ryba.Nienawidzę karpi, karpiarzy i wszystkiego co z tym stworzeniem związane, łącznie ze świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Karp (1,5 - 2,5 kg) pieczony z odpowiednimi przyprawami - cos pysznego !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Karpiarzom gratuluję. Jeśli chodzi o karpie, to są bogu ducha winne temu, że są niemal tożsame z PRL. Edytowane 5 Października 2014 przez Krzysiek_W 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Karp to nie ryba.Nienawidzę karpi, karpiarzy i wszystkiego co z tym stworzeniem związane, łącznie ze świętami. ulala, leki nie działają ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 w sobotę bym na naszych nie liczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.