pitt Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 znacie te przynety, wygladaja odlotowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Nigdy nie używałem tych przynęt i nie miałem ich w rękach.Czy na ten korpus naciąga się ubranko z gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ale odlotowe i śmieszne jednocześnie!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 To chyba dla szczupaków które lubią sado-maso :blush:tak mi się te kolce przynajmniej skojarzyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 ja tam uwazam ze taka przyneta ponizej wszelkieo rodzaju kolektorów śmieciozrzutowych może sie okazac strzałem w 10-tke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Sebek, Jakie ubranko z gumy miałeś na myśli :mellow: - czyżbyś chciał zabezpieczyć przynętę przed napalonymi szczupakami ??? Hmmm, no tak, w sumie wiosna idzie - może stąd te skojarzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 @Marcin, o tym ubranku mówiłem poważnie. Mam takie twarde przynęty ala wobler (podobne do tych Exori), na których korpus naciąga się gumę w kształcie rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Wiem, wiem, kiedyś chyba były pokazywane na zielonym Forum - albo gdzieś je już widziałem. Te gumowe ubranka po prostu tak inaczej mi się skojarzyły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Przyneta ciekawa, troche podobna(zasada dzialania)do tej Ta to juz nie tylko pod wzgledem wygladu jest odlotowa... Ciekawe, jak by sie bolki na to polaryzowaly? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Mialem kiedys w swojej glowie taki pomysl na wobler ktory by byl zbudowany z drewnianych okraglych segmentow [wieksza ilosc], to wszystko polaczone przegubowo lub na lince , w to umiejscowione kotwiczki . Glowa ze sterem lub bez , ot taki wezyk ktory by falowal w poziomie . Taka przyneta wymagala by duzo pracy . Nie robie woblerow ...ot przwinelo mi sie pomiedzy uszami .Nazwa S[z]keletor niezle pasuje do tego na gorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 powiem wam tylko, ze to wabiki tonace, ciezkie jak swoja wielkosc, 14 = 40 gram, 17 cm = 60 gramdowiedzialem sie tez od pewnego znajomego, ktory niebawem zagosci na naszej stronie, ze te woblery sluza praktycznie do bardzo szybkiego oblawiania gleokich miejsc lub do lowienia w szybkim nurcie, prowadzone pomalu, to jak kamien w wode niemniej jednak, wygladaj odlotowo, mi sie najbardziej podobala analiza mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi