MGOR Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 hej, Z jakich korzystacie termometrów? Wystarczy taki do akwarium? Znalazłem coś takiego Rugged Stream Thermometer na http://www.flyhouse.pl/index.php?go=html/list_show&list= gadzety Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Ja na twoim miejscu wydałbym 2zł i kupił termometr akwariowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 ten jest przywiązywany do linki i chlup do wody... I jaki ładny... A Ty jak będziesz mierzył temperaturę na tej profesjonalnej wyprawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 wsadze nogę do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 lepiej rękę, po szczupłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Wystarczy nam ten w sondzie, bo i tak trzeba będzie pływac i kombinować, a temperatury albo coś wskarzą albo nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Dla mnie szczyt, kupować specjalny wędkarski termometr. Iść do sklepu i coś taniego kupić i spokojnie wystarcza a z umocowaniem do linki można pokombinować. Wiosną może się przydać ale potem to już dupa blada. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MGOR
hej,
Z jakich korzystacie termometrów? Wystarczy taki do akwarium? Znalazłem coś takiego Rugged Stream Thermometer na http://www.flyhouse.pl/index.php?go=html/list_show&list= gadzety Co Wy na to?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi