spy Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Używał ktoś? Szukam czegoś na śródlądzie do pontonu na spinning a tu tani, niemiecki i tani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ty Tani tu nie mieszaj, to porządna rosyjska dziewczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz1 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) spy uprzedziłes moje pytanie,wchodząc na strone miałem zadać to samo pytanie chodzi o ten http://allegro.pl/plywajacy-kombinezon-behr-2cz-roz-xl-jakosc-i4650365504.html. neopreny mam berh-a juz trzeci sezon i jestem zadowolony. Prosze o jekies info, wiadomo cena czyni cuda ale... pozdrawiam Sandacz Edytowane 6 Października 2014 przez sandacz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz1 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 spy uprzedziłes moje pytanie,wchodząc na strone miałem zadać to samo pytanie chodzi o ten http://allegro.pl/plywajacy-kombinezon-behr-2cz-roz-xl-jakosc-i4650365504.html. neopreny mam berh-a juz trzeci sezon i jestem zadowolony. Prosze o jekies info, wiadomo cena czyni cuda ale... pozdrawiam Sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jesli moge pomóc to powiem tylko tyle, że mój kolega go uzywa i zawsze powtarza , że czuję się w nim jak rycerz w zbroi.... jednym słowem ciąży na nim ten kombinezon... poza tym jakies tam swoje własciowości spełnia... no ale jest dosyc sztywny przez co niewygodny ... tak sobie chłopina twierdzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi