Hcv Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Zdecydowałem sie na Savage gear i teraz mam problem z doborem młynka. Chcem uzywac cienkiej plecionki pod klenie jazie i pstragi. Plecionka temu ze jest tu sporo szczupaczków Cena narazie nie gra roli bo jeszcze nie wiem na jaki zbierac.Licze na waszą pomoc.Pozdrawiam Edytowane 7 Października 2014 przez Hcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Hmmm a jaki związek mają szczupaki z plecionką? Bo z tego co czytam to szczupaki są głównym powodem wyboru plecionki a nie żyłki? :-) Ps: skoro cena nie gra roli to zbieraj ile uzbierasz i dopiero się zastanawiaj w czym wybierać zawęzi to i ułatwi zdecydowanie poszukiwania :-) Edytowane 7 Października 2014 przez tyczkasport1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Może taki, że cienka żyłka może puścić pod szczupakiem, a plecionak więcej wytrzyma (chodzi o wagę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ja używam tego kija z Mistrall Atago 2000 fantastycznie spasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 No zylka jest mniej wytrzymala. Chociaz nawet jakbym mial wybierav zylke to nie wiem jaką bo mialem Trabucco i mi sie skrecala w sprezynke Wole narazie uzyskac troche podpowiedzi na temay wyboru i potrm wiedziec na co zbierac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Jak bez ograniczen to twin power 2000 Zastanow sie do ilu chcesz zbierac bo tak to beda padac propozycje takie jak wyzej Edytowane 8 Października 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Bierz Zaubera 2000 od Ryobi, z dystrybucji dragona.Wiem ze poleca opinie negatywne,ze to juz nie to samo co wczesnie i itp.Kolowrotek w przystepnej cenie,swietny nawoj,kultura pracy na bardzo dobrym poziomie, obsluzy woblerki do 7cm.Kolowrotek pomacaj najlepiej w sklepie unikniesz niespodzianek.Co do wyboru zylka czy plecionka, ja stosuje taka zasade szybki kijek-zylka,wolny paraboliczny- plecionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 No tez myslalem na plecionką bo to kij paraboliczny I myslalem tez nad Zauberem tylko jakim tym zoltym czy tym szarym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 http://sklepdrapieznik.pl/sklep/325-ryobi Jaki ? I czy nada sie pod plecionke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tego CF, czyli jak wolisz zlotego to sobie odpusc,a czy sie nada pod plecionke...oczywiscie ,ze tak i bedziesz pod wrazeniem jak ja dobrze uklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 http://spinningshop.pl/varivas-high-grade-pe-/9350-varivas-high-grade-pe-06-012-mm-150-m.htmlMyslalem nad tego typu plecionka Varivasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Mam ten kijek. Młynek do niego to RYOBI Arctica 2000. Z tym zestawem używam plecionki 0,08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 OK mój budżet na młynek to max 500zł pod plecionke do kijka o wadze 170g. Na klenie jazie pstrągi i na lekko szczupły i bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Gdyby nie te klenie w zestawieniu, to coś byś ie dobrało, ale kurde rujnują one całą koncepcję doboru.Chyba jednak nie dam rady niczego dobrać pod ten kijek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A jesli byłoby bez kleni to co byś polecił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 o moze penn battle 1000 lub 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 W takich pieniądzach szukałbym jakiś japońskich używek, za 500-550 zł można już za turkiem się rozglądać w niezłym stanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Nie wiem czemu ale nie brałem go pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 O japońcach też myślałem ale nie moge natrafić na jakąś okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A jesli byłoby bez kleni to co byś polecił ? Hmmm... emblema (wielkość pomijam) jakiegoś. Nie wiem tylko czy taki używany młynek spasi Ci z nowym "sawadżem". Ale tak lajf jest teraz i w tym hasie ciężko nowy, dobry młynek zanabyć. Sugeruję Ci wyłamać się, określonego przez obecnych dystrybutorów, targetu i wspomniany hajs skierować w takiego emblema na przykład. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A Emblem nie nada się na klenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak ci się nie śpieszy z zakupem to śledź forum , albo napisz temat w ,,kupię,, na pewno by się coś znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 No młynk bede gdzieś na Boże Narodzenie kupywać aby na pstrągala na czas dojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Co do emblema jeszcze to posiadam takowego w wielkości 2500 wersja ,,Z,, i używam go praktycznie tylko i wyłącznie pod lekkie łowienie, przy kleniach/jaziach np. spisuje się super przy wędce poniżej 100 gr . A myślę, że i na lekko pod szczupłego da rade, ale pod szybkościowe łowienie bolków raczej nie.. Edytowane 8 Listopada 2014 przez M4TYY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Na allegro ktos wystawil od zlotowki ultegre 2000 super ship 98. Nie znam stanu technicznego, ani sprzedawcy.Ale w moim odczuciu w cenie 300-350 zl z shimano nie ma nic lepszego jak ta generacja ultegry.Osobiscie skupilbym sie na modelu z plytka szpula, najchetniej w rozmiarze 2500, choc 1000 tez da rade.Proponowalem autorowi zwrocic sie do mefisto, by taka ultegre sprowadzil.. jak widze bezskutecznie. Edytowane 8 Listopada 2014 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi