pitt Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 http://www.break.com/index/billdance.html dawno sie tak nie usmialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Dobre! Chyba każdy z nas miał podobne przygody ze sprzętem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaculek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Dlatego ostrożnie dobieram kompanów na ryby Ale najlepszy jest ten wąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ale ubaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ufff - ubaw po pachy ...Zabawy z silnikiem też są pierwszorzędne - niczym mieszanie ciasta robotem kuchennym Predom ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 mnie sie tam wszytsko podobalo, takie outtakes sa genialne, jak dla mnie, on jest lepszy niz tim taylor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Silnik mnie rozbawil najbardziej. Mialem podobny przypadek- lodka miala taka pawęż, ze silnik mozna bylo zalozyc tylko na kozia dupke Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Obejżałem filmik na zajęciach z informatyki i ... zostałem wyproszony z sali bo wybuchłem śmiechem Filmik rewelacja. Silnik i wąż rządzą. Z silnikiem nie raz miałem taką sytuację. Obecnie mam taki system że przypinam dodatkowo silnik stalową linką do jakiegoś uchwytu na wypadek gdyby puściło mocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzimny Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Za żadne skarby nie pojechałbym z nim na ryby !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Dziekuje Pitt ze to wstawiles Nie odbierajcie Billa jako niezdare . Te przypadki powstawaly przez kilkanascie lat krecenia jego programow wedkarskich . Bill to znany i ceniony wedkarz w USA , to dobry nauczyciel i mily gosc . Zazwyczaj lowi bassy i catfishe . Jego program leci co tydzien . Mozna kupic jego kasety i miedzy nimi powstala wlasnie o tych smiesznych przypadkach jakie mu sie trafily podczas krecenia jego programow . Pamietam numer jak zawadzil gniazdo os lub szerszeni i musial wskoczyc pod wode . Bardzo go lubie oprocz adrenaliny uchwycil i pokazal zart , zart jaki i nas czesto spotyka ...smiech to lekarstwo ..wiecie o tym ... czasami zapominamy sie troche posmiac ..trzeba wiecej na luzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 O rany .... walka z odpalonym silnikiem ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzimny Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Przecież sam żartuję ...mnie akurat luzu i poczucia humoru nie brakuje.Ubawilem się setnie oglądając ten filmik.Szczerze,to myslalem że został nakręcony umyślnie ale skoro to prawdziwe wpadki.. tym lepiej. Film rewelacyjny i jego bohater również skoro potarfi się śmiac sam z siebie. Tak sobie myslę,że gdyby nakręcić podobny film z wpadkami np Taaaakiej ryby zapełniłby chyba największy twardy dysk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 zzzimny, ja myślę jednak, że to specjalnie wyreżyserowany film ale śmieszny jak nie wiem co .... mam wrażenie, że na tych sekwencjach jest ten sam gościu PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Ja mysle ze czesc tych przypadkow to prawda a czesc moze byc rezyserowana , po prostu to swietny pomysl , kaseta sie sprzedaje i robi pieniadze . Opisalem sylwetke Billa bo moglibyscie sadzic z tych kaset ze to tylko smieszny gosciu . A to uznany wedkarz z duzym poczuciem chumoru :)Jego programy zawsze sa dokladnie opisane ; przynety , sprzet , pogoda , woda , techniki lowienia ...taka szkola wedkarska ...ja tam bym sie chetnie pouczyl . Tobie Zzzimny tez by sie podobalo A Remek do ostatniej lawki bo za wysoki i by zaslanial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzimny Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Z pierwszej rezygnuję... bo skonczę naukę z woblerem w wardze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mi sie za to podobalo jak z luboscia przerabial spiningi i castingi na swing-tipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Fakt Jurku, fakt ... zasłaniałbym. Przu okazji polecam film Czerwony Kapturek - prawdziwa historia. Jeśli chcecie się ubawić, pośmiać to polecam PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smaczek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Przy tym gościu to nawet szwagier Rycho wypada blado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Filmik super, Sebek,może kazdy miał takie przygody ale ile to by trzeba było siedzieć przy różnych no wiesz Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi