Skocz do zawartości

bill dance

pitt

Rekomendowane odpowiedzi

Obejżałem filmik na zajęciach z informatyki i ... zostałem wyproszony z sali bo wybuchłem śmiechem :lol: :lol: :lol: Filmik rewelacja. Silnik i wąż rządzą. Z silnikiem nie raz miałem taką sytuację. Obecnie mam taki system że przypinam dodatkowo silnik stalową linką do jakiegoś uchwytu na wypadek gdyby puściło mocowanie.

Dziekuje Pitt ze to wstawiles :mellow: Nie odbierajcie Billa jako niezdare . Te przypadki powstawaly przez kilkanascie lat krecenia jego programow wedkarskich . Bill to znany i ceniony wedkarz w USA , to dobry nauczyciel i mily gosc . Zazwyczaj lowi bassy i catfishe . Jego program leci co tydzien . Mozna kupic jego kasety i miedzy nimi powstala wlasnie o tych smiesznych przypadkach jakie mu sie trafily podczas krecenia jego programow . Pamietam numer jak zawadzil gniazdo os lub szerszeni i musial wskoczyc pod wode :lol: . Bardzo go lubie :D oprocz adrenaliny uchwycil i pokazal zart , zart jaki i nas czesto spotyka ...smiech to lekarstwo ..wiecie o tym ... czasami zapominamy sie troche posmiac ..trzeba wiecej na luzie :mellow:

Przecież sam żartuję B) ...mnie akurat luzu i poczucia humoru nie brakuje.Ubawilem się setnie oglądając ten filmik.Szczerze,to myslalem że został nakręcony umyślnie ale skoro to prawdziwe wpadki.. tym lepiej. Film rewelacyjny i jego bohater również skoro potarfi się śmiac sam z siebie. Tak sobie myslę,że gdyby nakręcić podobny film z wpadkami np Taaaakiej ryby zapełniłby chyba największy twardy dysk ... :mellow:

Ja mysle ze czesc tych przypadkow to prawda a czesc moze byc rezyserowana , po prostu to swietny pomysl , kaseta sie sprzedaje i robi pieniadze . Opisalem sylwetke Billa bo moglibyscie sadzic z tych kaset ze to tylko smieszny gosciu . A to uznany wedkarz z duzym poczuciem chumoru :)Jego programy zawsze sa dokladnie opisane ; przynety , sprzet , pogoda , woda , techniki lowienia ...taka szkola wedkarska ...ja tam bym sie chetnie pouczyl :mellow: . Tobie Zzzimny tez by sie podobalo :D A Remek do ostatniej lawki bo za wysoki i by zaslanial :lol: