Korczuk Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Moje pierwsze koślawce:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Moje były brzydsze.. za jakiś czas będzie lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Dla mnie jest jedna ważna zasada,woblery mają łowić ...jak łowią,to jest motywacja do rozwoju i progres w wykonywaniu przynęt,następuje bardzo szybko,co na jb widać w kilkunastu wątkach.Więc nic tylko życzyć motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 jezeli to struganie w drewnie bylo to gratulacje za wlozona prace i poswiecony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witaj Woblerki wyglądają ładnie chociaż fota bardzo mała i na telefonie ledwo widzęJak łowią to jest najważniejsze ważne żeby pracowały tak jak chcesz nad wyglądem popracujesz później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 wyglądają całkiem obiecująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczuk Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Balsa... za foto sory takie wyszlo na moim sprzecie w toku 11naście okonków jak skończe dam znac... praca dobra jak dla mnie ale testy narazie tylko w wannie w przyszlym tygodniu beda sprawdzane w odrzedzieki za komentypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 testy w wannie hehe tez tak robie ale w rzeczywistosci w rzece praca potrafi sie bardzo różnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 O woblerach nic nie powiem - oczy już nie te, co dawniej, na tak małym zdjęciu nic nie widzę... Witaj w Lure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczuk Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzięki wszystkim za uwagi:) nastepne dwie serie niebawem dodam... widze progres przede wszystkim w pracy woblerów... jest taka jaka chciałem osiągnąć wrzucę tez filmik jak chodzą mikruski.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi