vksoc Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 czy znacie jakies w miare tanie wedki z dzielonym dolnikiem ??? czy to tylko taki trick wizualny czy to naprawde cos zmienia w wedkowaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Skłaniałbym się wyłącznie ku walorom estetycznym. Jeśli się podoba.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 W miarę tanie ale spin czy cast?? Z Castów tanie są Abu i Jaxon, spin także Jaxon. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 używam i powiem że jest to wygodne rozwiązanie jak dla mnie.wiekszej ilosci brań nie zauwazyłem ale jest wygodnie .i przy okazji ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Na moich wyprawach na rybki dzieją się czasem dziwne rzeczy - split grip spodowałby pewnie masę urazów kija w miejscu odsłonięcia blanku . Dlatego preferuję pełną zabudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 zaleznie od kija i osobistych preferencji. Ja lubie dzielony dolnik w mocniejszych kijach, tak powiedzmy od 17 lbs. W delikatnych kijach z krotkim dolnikiem niemam dzielonych dolnikow. To kwestia wylacznie estetyczna moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja ze względów praktycznych dzielonego dolnika już nie używam. Miałem takowy w wędzisku do łowienia w opadzie z brzegu. Podczas jesiennych połowów dolnik oparty o przedramię ślizgał mi się na materiale gore texowej kurtki skutecznie uniemożliwiając zacięcie. Śliska powierzchnia kurtki i lakierowana mata węglowa nie przypadły sobie do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi