kostom63 Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) mam 10lb zolta dobra troche cichsza jak pp parametry trzyma podobnieAle mam bo mam, czy chcę sprzedać ? Bo jak mam to gratulujemy , a jak chcę sprzedać to na giełdę albo privTomek Edytowane 27 Lutego 2015 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Witam,czy może ktoś podać jakieś wiarygodne miejsce w necie (sklep/ aukcja na allegro), gdzie można kupić oryginalna plecionkę Stren'a?Czy może ktoś podać rozmiarówkę tej plecionki w zakresie od dołu do powiedzmy 0,20mm?Czy stren produkuje coś w kolorze fluo?Potrzebuję pod sandacza/ opad. Fluo raczej wskazane.Pozdrawiam Tak jak kolega kogut napisał, kupisz od kolegi psulek - klik, sam używam Stren'a i również ją polecam, tym bardziej że z wiarygodnego źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ciezko tak zrozumiec ze uzytkuje pp i strena jest napisane ze paramatry trzyma podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Kupie dowolna ilosc sprawdzonej zoltej 14lbs jakby przypadkiem ktos wiedzial gdzie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi