pitt Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 czy ktos, byc moze, cos wie na ten temat? np. pepe http://www.rozemeijer.com/Nieuws/Een_nieuwtje_van_Salmo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Tez szlyszalem ze testuja i chca wprowadzic do produkcji nowego glidera . Mialby 20cm i prawdopodobnie stery poziome przy tyleczku . Najlepiej jakby Pepe cos tu zdradzil .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Owszem testujemy.Bertus trochę się wyrwał przed orkiestrę z tą informacją. Miał tylko przetestować i wyrazić opinię.Będzie to nowość na 2010 więc pojawi się w katalogu w lipcu przyszłego roku.Przybliżone parametry to 17 cm i ok 80 g PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Glider?Będzie się działo Słyszałem ze już kasę na ortodontę szczupaki szykują <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 wyglada bardzo podobnie do hellhounda ... albo mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ja naprawdę proszę, zróbcie Salmiaki salmiaka glidera 20cm, naprawdę brakuje mi czegoś takiego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 wyglada bardzo podobnie do hellhounda ... albo mi sie wydaje? nie bądź brutalny......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 przeciez nie jestem, to byla moja 'pierwsza' asocjacja jak go zobaczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja osobiście chciał bym żeby salmo zrobiło mniejszą wersje fatso 7cm lub jacka 9cm to by było coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Ja osobiście chciał bym żeby salmo zrobiło mniejszą wersje fatso 7cm lub jacka 9cm to by było coś Po co?? Jest tyle innych przynęt które mogą zastąpić te wymyślone przez ciebie, że głupotą by było wg mnie dorabiac mniejsze wersje kolejnych modeli. Już słyszałem o jednym pomyśle zrobienia małego, 5cm thrill'a Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja osobiście chciał bym żeby salmo zrobiło mniejszą wersje fatso 7cm lub jacka 9cm to by było coś to niech moze przy okazji zrobia slidera 2 cm na 7 cm potwory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ja osobiście chciał bym żeby salmo zrobiło mniejszą wersje fatso 7cm lub jacka 9cm to by było coś to niech moze przy okazji zrobia slidera 2 cm na 7 cm potwory Akurat slider 2cm może być ciekawy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 przeciez nie jestem, to byla moja 'pierwsza' asocjacja jak go zobaczylem Prosze pokażcie mi jakiegoś jacka w małym rozmiarze Od dłuższego czasu miał być maly pullbait PearlBaits. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Prosze pokażcie mi jakiegoś jacka w małym rozmiarze Od dłuższego czasu miał być maly pullbait PearlBaits. Jak masz kontakt do właściciela firmy to go pogoń Jeden z nich obiecał mi jerki za free i się z tego nie wywiązał, a drugi chwalił rompery, że pięknie pracują, złowił tego i tego dnia a nawet wczoraj szczupaka... Okazało się, że żaden tonący nie pracował (jak nóż w wodzie) a jedyny pływający którego dostałem przez przypadek tonął i jakoś pracował. Potem gdy je sprzedałem to kupujący powiedział to samo co ja, chciał dorobić stery żeby nie spisać tego gradobicia na straty. Myślałem, że równy gość a to zwykły naciągacz i kłamca który chce opchnąć towar i wąchać kaskę <_< Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 przeciez nie jestem, to byla moja 'pierwsza' asocjacja jak go zobaczylem Prosze pokażcie mi jakiegoś jacka w małym rozmiarze Od dłuższego czasu miał być maly pullbait PearlBaits.@bezelmoglbys mi napisac, o co tobie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Widzę, że lęk przed dużymi przynętami nadal gości w Waszych mózgach. Dla mnie wiele przynęt mogłoby być większych PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrynszpaN Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Pełna zgoda...Załączam skromny przykład od kolegiWobler miał 10.Pozdr.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Widzę, że lęk przed dużymi przynętami nadal gości w Waszych mózgach. Dla mnie wiele przynęt mogłoby być większych PozdrawiamRemek zalezy jak kto lowi i gdzie. Ja chetnie zamienie kazdego wielkiego jerka na 8 cm wobler jak tylko zjawie sie w PL.ponad 10 cm niemam umnie zastosowania. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Tak samo jak powyżej ryby w moich okolicach unikają dużych przynęt i lepiej atakują slidera 7cm niż slidera 10cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 To zależy gdzie i do czego. Mi osobiście brakuje kilka rozmiarów gum powyżej 12cm, niby są, ale są zbyt duże luki wg. mnie. Nie sposób też dostać obrotówki rozmiar 6 i w górę, to samo z wahadłami, alga3 to szczyt wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 mamy juz watek o wielkosci przynet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 mamy juz watek o wielkosci przynet Banda facetów rozmawia o wielkości - chyba dobry psycholog by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 zalezy jak kto lowi i gdzie. Ja chetnie zamienie kazdego wielkiego jerka na 8 cm wobler jak tylko zjawie sie w PL.ponad 10 cm niemam umnie zastosowania. pozd JW Muszę powiedzieć, że kiedyś tak też myślałem ale to było kiedyś PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dla mnie rzucy cięższymi, dużymi przynętami są wygodniejsze. Na małe odległości nie trzeba się wysilać, większe odległości łatwiej osiągać, milej się łowi, lepiej wyczuwa przynęte, nie stosuję się leciutkich zestawów na których holuje się rybę po kilka godzin, łatwiej wyrwać wabia z zaczepu... i dla mnie są skuteczniejsze niż klasyczny wobek 8 cm, na szczupakach zauważyłem to doskonale. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Widzę, że lęk przed dużymi przynętami nadal gości w Waszych mózgach. Dla mnie wiele przynęt mogłoby być większych Dużym ciężko rzucić 10-15lb sprzętem, będącym ostateczną-polską-odpowiedzią na wszystkie sytuacje nad wodą. Od okonia po szczupaka to i co się dziwić że max to 20kilka gram i 10cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi