Bujo Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Widzę, że lęk przed dużymi przynętami nadal gości w Waszych mózgach. Dla mnie wiele przynęt mogłoby być większych Dużym ciężko rzucić 10-15lb sprzętem, będącym ostateczną-polską-odpowiedzią na wszystkie sytuacje nad wodą. Od okonia po szczupaka to i co się dziwić że max to 20kilka gram i 10cm Witam, @standerus- o Curado jeszcze zapomniales :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Stres po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 U sąsiadów ukazało sie zdjęcie p. Robert Taszarka który trzyma szczupaka złowionego na nową przynete Salmo - jest też o tym mowa w tekścieU.P.S.: http://www.multiplikator.pl/forum/index.php?topic=3663.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Tutaj też już była o tym mowa Podobno ma 17 cm... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=121125 &&srch=nowy+salmiak#msg_121125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Gdy wrzucam 19cm prologica w stadko płotek to nie wydaje się być wcale wielgachną przynętą......ot taka sobie rybka , nawet czterdziestaki atakują tego słimbajt'a P.S.Nawet na niepozornych kaczych dołkach lubię sobie nim pośmigać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 przeciez nie jestem, to byla moja 'pierwsza' asocjacja jak go zobaczylem Prosze pokażcie mi jakiegoś jacka w małym rozmiarze Od dłuższego czasu miał być maly pullbait PearlBaits. Jest nowy Dorado Pike Jerk w rozmiarze 8 cm. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi