joker Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Tak się złożyło, że odbędzie się kameralny zlot, który powołałem do życia. Poniżej krótkie info dla zainteresowanych.Koszt całej imprezy to 200zł.Na dzisiaj nie potrzeba opłat za łowienie ryb.Uczestnicy mogą zabrać (jeśli chcą) ze sobą silniki elektryczne i echosondy. Jezioro ma 45h i przepłynięcie całego jeziora na wiosłach zajmuje 20 minut. Spotkanie sympatyków przynęt bezwładnościowychZlot Jerkbait.pl – Jezioro Soczewka 24-26.10.2014 Ideą spotkania jest wspólne wędkowanie na przynęty bezwładnościowe, wymiana doświadczeń w stosowaniu jerkbaitów, doskonalenie technik prezentacji przynęt, propagowanie zasad C&R oraz świetna zabawa. Terminarz spotkania. 24 października 14:00 – 15:00 zakwaterowanie15:00 - 18:00 powitanie uczestników i otwarcie zlotu, omówienie batymetrii jeziora oraz zasad wędkowania w trakcie wspólnego łowienia, omówienia zasad C&R, pokaz przynęt.19:00 biesiadowanie 25 października7:30 śniadanie9:00 – 15:00 wspólne wędkowanie (pokazy przynęt i technik ich prezentacji)16:00 obiad17:00 wymiana doświadczeń w stosowaniu jerkbaitów oraz prawidłowy dobór sprzętu20:00 kolacja 26 pździernika7:30 śniadanie9:00 wędkowanie, rozmowy kuluarowe12:00 zamknięcie zlotu Organizator zabezpiecza:nocleg, łodzie, wyżywienie, muzykę, mapę batymetryczną jeziora Sponsorzy:Lesiewicz - przynętyJoker - łodzie, przynęty za największe ryby w zawodach Patronat medialny:Jerkbait.pl Zapraszam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Lista uczestników:1. joker2. lesiewicz3. Mefik4. Jacek Urban5. Tomik6. Wobler - W17. Stachu 4428. Frico9. Ezehiel10. Franc11. Lajcik12. Arson13. tata Arsona Edytowane 8 Października 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Brawo Robert, tak trzymać!!! Każda godzina spotkania w realu zastępuję tygodnie bicia w klawiaturę. Szkoda, że termin zbiega się z Głowatką na którą mam wielką ochotę pojechać. Może w przyszłym roku. Liczę, że impreza stanie się cykliczną. Powodzenia Chłopaki, róbcie dużo zdjęć, dajcie poczuć innym jak tam było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja również liczę na to że impreza będzie się powtarzała. W tym roku nie dam rady, miejmy nadzieję że przyszły rok będzie lepszy i człowiek będzie sobie mógł pozwolić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja również liczę, że to będzie pierwsza z wielu imprez 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Zacna impreza. Niestety nie dam rady podjechać nawet na chwilkę Ps. Sponsorzy:Lesiewicz - przynętyJoker - łodzie, przynęty za największe ryby w zawodach...Jak się domyślam Joker zapewniasz łodzie dla uczestników na czas zlotu a przynęty na nagrody. Powyższy zapis sugeruje łodzie jako nagrody. Popraw mnie jeżeli się mylę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jak się domyślam Joker zapewniasz łodzie dla uczestników na czas zlotu a przynęty na nagrody. Powyższy zapis sugeruje łodzie jako nagrody. Popraw mnie jeżeli się mylę.Tekst wieczoru Każdy by teraz walił drzwiami i oknami na zlot, bo łodzie w prezencie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Potwierdzam przybycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jakoś taki kameralny ten zlot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Potwierdzam przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Będę,ale bez noclegu,bo mam blisko.mam echo i silnik elektryczny-zabiorę. do zobaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak się impreza rozkręci, to z czasem może i łodzie będą na nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Jak się impreza rozkręci, to z czasem może i łodzie będą na nagrody hasło przewodnie-"Soczewka skupia forumowiczów" ,tak więc może być że się rozkręci zlocik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Prośba o zaliczkę od osób, które jeszcze nie wpłaciły. Cały pobyt z noclegiem lub bez 100zł Sobota z posiłkiem po łowieniu 30zł Robert Ciarka Marii Skłodowskiej-Curie 1/143 09-400 PłockmBank 74 1140 2004 0000 3402 5323 3534kwota wpłaty: ......złW tytule przelewu : nick z dopiskiem - zaliczka na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No dobrze żeś mi przypomniał bo w natłoku wszelakich spraw zapomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Robert tylko jeszcze napisz czy 100 zaliczki przelewem,a 100 na miejscu czy można od razu całość. A i co z koszulkami, bo ja np.nie chcę koszulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Fajnie, że coś takiego organizujecie życzę wszystkim udanej imprezy pewno będzie kozacko. Jak się trochę bardziej wtajemniczę też wezmę udział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Robert tylko jeszcze napisz czy 100 zaliczki przelewem,a 100 na miejscu czy można od razu całość. A i co z koszulkami, bo ja np.nie chcę koszulki. Teraz 100zl, reszta na miejscu. Będzie mniej niż 100zł, bo za późno będzie na koszulki. Pieniądze słabo wpływają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Lista uczestników: 1. joker 2. lesiewicz 3. Mefik 4. Jacek Urban 5. Tomik 6. Wobler - W1 7. Stachu 442 8. Frico 9. Ezehiel 10. Franc 11. Lajcik 12. Arson 13. tata Arsona 14. hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ja już tam się nie mogę doczekać, niestety nie zdążę zrobić 17 jerków na ten termin[ chyba nie zdążę, postaram się coś jeszcze zdziałać].Coś mam pecha do Soczewki albo nie umiem łowić ;] Kilka wypadów i powrót o kiju do domu, tyle że ostatnimi czasy uczę się wciąż jerkować. Pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Kamilu, ostatnio na Soczewce zrobiła się woda kryształ z dnia na dzień i to jest powód braku brań. Spadł deszcz i to dobrze wróży zmianie. Jeszcze brakuje ochłodzenia takiego koło zera w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No mam nadzieję że w końcu coś wyholuję Wezmę na zlot resztę woblerów to coś tam porozdaję, o ile komuś się spodobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Kilka oficjalnych informacji. Mapka dojazdowa do stanicy. 200m od Stanicy są sklepy spożywcze więc jak coś zbraknie to nie kłopot. Mamy oficjalny komunikat na stronie koła, które opiekuje się stanicą. http://www.pzwplock.pl/index.php Proszę przygotować się na dopłatę do żywienia. Staram się by było jak najtaniej, jednak trzeba mieć 30-50zł. Dopiero ostatnie zakupy spożywcze dadzą mi pełną kwotę do podziału, dlatego proszę o wyrozumiałość w tym względzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi