Kuballa44 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Jak w tytule, ma ktoś propozycje wędeczki na jazioklenie, wiem że tematów takich była masa, ale sporo kijków powychodziło, a ja średnio jestem w temacie...Szukam wędeczki do małych, bardzo małych woblerków, wydaje mi się że odpowiednia byłaby dosyć miękka.Ale, bardzo ważne jest dla mnie żeby wędeczka miała powyżej 2 i pół metra długości, i żeby miała dzieloną rekojeść. Taki kaprys. Oh, i fajnie by bylo jakby cena NIE przekroczyla 400 zł...Pozdrawiam, Kuba. Edytowane 8 Października 2014 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Polecam Tobie Dragon Expres bardzo udana wędeczka i kosztuje ok 200zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dzięki, jednak jest to wklejanka, a wersja bez wklejki do 20 g wyrzutu to wędka której z powodzeniam używam na szczupaki na lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Dragon destiny/Infiniti do 18 gram.... będzie dobry. Tylko ciężko znaleźć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Też szukam jazio-kleniowego patyka... jedyne co zwróciło moją uwagę to SAVAGEAR Parabellum 279 3-16g Może koledzy coś doradzą może być krótsza... sory że sie wtrancam Edytowane 8 Października 2014 przez ziober Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja osobiscie zbieram tez na Savvage Gear Parabellum 2.79m 3-16g. Bardzo fajny kijek a na klenio jazie to bedzie kosaaaaa !!! Nie ma dzielonej rekojesci ale bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 8 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Jest jeszcze Konger World Champion Dancer jako zamiennik dla Parabelki.Aczkolwiek idealnie byłoby gdyby kijek miał dzieloną rękojeść, i pozwalał się posługiwaćnawet półtora cm smużaczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 masz te nowe kongery z dzieloną rękojescią, dancer chyba też jest w tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jest coś takiego jak konger wrx impuls w wersji 270, ma dzieloną rękojeść, ale niestety jest to wersja do 18 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi