tebe Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Te haki gdzieś kupujesz czy sam je wyginasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Te haki gdzieś kupujesz czy sam je wyginasz?Ja stosuję firmowe haki Fisharrow (Spin Hook) - jutro wrzucę foto haka i obciążenia (nail sinker). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofii09 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 ciekawy temat i bardzo ciekawe gumy...po wypowiedziach postanowilem zamowic kilka szt.. zastanawiaja mnie efekty na jigg sandalowy , ogolnie swietna kolorystyka samych przynet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 ciekawy temat i bardzo ciekawe gumy...po wypowiedziach postanowilem zamowic kilka szt.. zastanawiaja mnie efekty na jigg sandalowy , ogolnie swietna kolorystyka samych przynetJeśli chodzi o sandacza i klasyczne jiggowanie to baaardzo skuteczne są Flash-j Shadd i Huddle w rozmiarach 3 i 4". Jeśli chodzi o sandaczowy drop-shot to proponuję Flash-J Split Tail 3 i 4". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ja stosuję firmowe haki Fisharrow (Spin Hook) - jutro wrzucę foto haka i obciążenia (nail sinker).Czy mógłbyś wstawić jakieś przykładowe foto jak zbroić i czym jaki model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czy mógłbyś wstawić jakieś przykładowe foto jak zbroić i czym jaki model ?Mówisz - masz. Przykładowe zbrojenie (takie w poprzednich postach na foto). Hak wbijasz od góry możliwie pionowo w dół, a następnie przeciągasz jak przy klasycznej główce jigowej.Do tego zbrojenia potrzebny jest spin hook i nail sinker - poniżej. W ten sposób można również zbroić serię Flash-J i Flash-J Split Tail.Postaram się też pokazać jeszcze ciekawszy sposób - jak znajdę czas na zrobienie foto:). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Rozumiem że nail sinker wciska się w rybkę i służy za obciążenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Rozumiem że nail sinker wciska się w rybkę i służy za obciążenie ?Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Jak ktoś jest ciekawy jak wygląda praca Flash-J 2" - zapraszam do oglądnięcia.http://youtu.be/elzH46mE8Og Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amalker Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Gumki same w sobie ciekawe... miałem okazję nimi łowić i oceniam je pozytywnie. Edytowane 14 Listopada 2014 przez amalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Gumki same w sobie ciekawe... miałem okazję nimi łowić i oceniam je pozytywnie.Prawda to Edytowane 14 Listopada 2014 przez yffea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Gumki ciekawe.....ale czy łapią oni rybę lepiej aniżeli drugie gumy tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Gumki ciekawe.....ale czy łapią oni rybę lepiej aniżeli drugie gumy tańsze?Myślę że trzeba to sprawdzić samemu . Miałem sposobność brania udziału w testach przed wprowadzeniem ich na nasz rynek i mogę z pełna odpowiedzialnością stwierdzić że w wielu okolicznościach bywają niezastąpione i piekielnie skuteczne. Warto też docenić fakt pojawiły się na naszym rynku w mimo wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach (nigdzie nie są tanie) + promocje (które też nie są wieczne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (...) mogę z pełna odpowiedzialnością stwierdzić że w wielu okolicznościach bywają niezastąpione i piekielnie skuteczne.(...) Możesz napisać, tak dla przykładu, w jakich okolicznościach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A proszę bardzo, seria Airbag; Bug, Frog , czy świetna Minnow tu przykład zbrojenia i pracy http://youtu.be/paGQ5wKZpug , można też lżej lub wolniej wlec po dnie , zbrojone w systemach Carolina, Arizona również pokazują pazur. Flash J zbrojony w offset, mój ulubieniec , o ile w większych rozmiarach kilka podobnych konstrukcji można znaleźć to w rozmiarze 2 niema sobie równych. Jakoś pominięty tutaj Huddle , zbrojony klasycznie w Jig, ( delikatnie drży i bardzo subtelnie macha ogonkiem) łowcy boleni powinni zwrócić na ten model uwagę, ale zagryzają go też chętnie i okonie i sandacze. szkoda tylko że największy rozmiar to 4 .Fotki Flash -J na offsecie i Huddle ,fotki z wczoraj , co prawda okonie ale sandaczki coś nie gryzły . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dzięki, dzięki. Przyznam się, że nie czekałem aż odpiszesz i zamówiłem już 12 sztuk Huddle w różnym umaszczeniu, zobaczymy co nasze bidne, przetrzepane trokiem pasiaki na no powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 "Nasze bidne" masz na myśli Zegrzyńskie ? Wybredne bestie okrutnie , zwróć uwagę na kolor Purple weenie polecam wersje Shad , co prawda nie wiem jak tam z dostępnością , bo rozchodziły się jak świeże bułeczki , ale wkrótce nowa dostawa , bierz i daj znać jak poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Na... nasze bidne, przetrzepane trokiem pasiaki ...proponuję spróbować też Flash-J Split Tail w rozmiarze 3 lub 4". Tutaj w zbrojeniu drop shot.Przy wykorzystywaniu haka offsetowego warto wziąć pod uwagę jego profil i w odpowiednim miejscu wyprowadzić oczko haka - tak aby grot nie miał problemu z wysuwaniem się z gumy przy zacięciu. Edytowane 16 Listopada 2014 przez yffea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 "Nasze bidne" masz na myśli Zegrzyńskie ? (...)Teraz to właściwie każde. Dzięki chłopaki za rady, wszystko się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 "Nasze bidne" masz na myśli Zegrzyńskie ? Zegrzyńskie to niedobitki cudem ocalałe , które już wszystkie możliwe przynęty widziały.Też dziękuje za fachowe rady. Tylko nowe przynęty i techniki dają nadzieję połowienia tych pięknych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Dzięki, dzięki. Przyznam się, że nie czekałem aż odpiszesz i zamówiłem już 12 sztuk Huddle w różnym umaszczeniu, zobaczymy co nasze bidne, przetrzepane trokiem pasiaki na no powiedzą. Ta przynęta jest super skuteczna również na . . . . troku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie łowię na troka, ale wielu pewnie się ucieszy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 A proszę bardzo, seria Airbag; Bug, Frog , czy świetna Minnow tu przykład zbrojenia i pracy http://youtu.be/paGQ5wKZpug , można też lżej lub wolniej wlec po dnie , zbrojone w systemach Carolina, Arizona również pokazują pazur. W tym powyższym przypadku zbrojenie wygląda tak :Oczywiście można je modyfikować.Gumka zawiera w środku komorę powietrzną przez co unosi się w wodzie, imitując np. rybkę grzebiącą w dnie. Bardzo skuteczna na okonie i pstrągi. Wolno prowadzona w strefie przydennej jest bardzo atrakcyjna dla wczesnowiosennych ospałych pstrągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barbel Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Fajnie to wygląda. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Barbel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nowość od Fish Arrow na 2015! Flash-J SW 1" - czyli tylko 2,5 cm! Dostępnych będzie 10 kolorów. Świetne maleństwa okoniowe. Muszę powiedzieć, że robią wrażenie:). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi