SławekM Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ja sprawdziłem True Show 65 na Myczkowieckich szczupakach... Spisały się na medal Szczupaki gryzły je jak oszalałe: D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Oczywiście mój telefon stara się być mądrzejszy niż ja... Chodziło o Three Shot 65 ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Co tak cicho w wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 To ja pokażę filmik z fajnym zbrojeniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancio Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ostatnio zakupiłem kilka tych przynęt. kolory bardzo ciekawe, zobaczymy co pokażą w sezonie Mam pytanie takie, czy przy zbrojeniu pod czeburaszkę w pojedyńczy hak z dużym oczkiem gumka nie będzie się przekręcać "do góry brzuchem" , czy lepsze zbrojenie offsetem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Nie będzie się przekręcać czeburaszka jest niesymetryczna co zabezpiecza przed skręcaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Mam pytanie co do zbrojenia pokazanego na ostatnim filmiku. Dlaczego hak wbijamy za okiem a nie w pyszczek przynęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Wprowadzony w ten sposób haczyk, po pierwsze będzie miał mniejsze tendencje do skręcania się w przynęcie, po drugie inna praca przy tym samym dociążeniu wolframem jeżeli trzy identyczne przynęty dociążylibyśmy takimi samymi ciężarkami a w każdą z nich haczyk wbijalibyśmy o 5mm dalej, przy takim samym prowadzeniu każda z nich będzie się inaczej zachowywała. Podobna sytuacja jest z cykadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Wydaje mi się że kwestię plontania się rozwiązuje juz sam kształt trzonu haczyka. Co do pracy to za pewne jest inna przy takim uzbrojeniu tylko pozostaje pytanie czy lepsza. O ile z tej przynęty wogule można wykrzesać jakąś pracę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Wydaje mi się że kwestię plontania się rozwiązuje juz sam kształt trzonu haczyka. Co do pracy to za pewne jest inna przy takim uzbrojeniu tylko pozostaje pytanie czy lepsza. O ile z tej przynęty wogule można wykrzesać jakąś pracę;-) Spokojnie można coś wykrzesać . Nawet nie trzeba się bardzo starać, choć trochę umiejętności się przyda . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi