bartsiedlce Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Pomyśl jeszcze o zróżnicowaniu długa/krótka stopa, to ważne.Fotki w chmurze są ok, ale pośród nich znów brak pokrowca z zawartością. To jest trudny rynek, dla wymagających klientów, warto poświęcić czas na prezentację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darogryf Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Dotarł do mnie pokrowiec. Skrojony na miarę. Idealnie pasuje do niego. Materiał soldny i pewnie sporo czasu wytrzyma. Według mnie cena nie dorównuje jakości. Gdyby kosztował trochę więcej to nie byłoby żalu ich wydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 (edytowane) Pomyśl jeszcze o zróżnicowaniu długa/krótka stopa, to ważne.Fotki w chmurze są ok, ale pośród nich znów brak pokrowca z zawartością. To jest trudny rynek, dla wymagających klientów, warto poświęcić czas na prezentację. Potrzebuję jeszcze czasu na zorganizowanie wszystkiego. Dziękuję za uwagę.Krótka/długa stopa są uwzględnione. Wkrótce powykładam zdjęcia z silnikami. Dotarł do mnie pokrowiec. Skrojony na miarę. Idealnie pasuje do niego. Materiał soldny i pewnie sporo czasu wytrzyma. Według mnie cena nie dorównuje jakości. Gdyby kosztował trochę więcej to nie byłoby żalu ich wydać.Bardzo dziękuję za opinię, cieszę że się udaję mi proponować dobry towar. Edytowane 6 Listopada 2014 przez aviks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Na wasze prośby zrobiłem parę fotek silnika w torbie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Całkiem przyzwoicie się te pokrowce prezentują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Dobry pomysł. Jak kupię docelowy silniczek na pewno zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czekam na model do mojego Tohatsu 4L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Pontony macie bardzo dobre, silniki, teraz te pokrowce w ofercie. Można cały komplet kupić za jednym zamachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Witam, Mam w tej chwili wolny pokrowiec na Yamachę 8KM krótka kolumna. Zainteresowanych proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A na Tośkę 6km krótka stopa się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 A na Tośkę 6km krótka stopa się znajdzie?Na razie tylko ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IREKKATO Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 kupilym zKupiłbym z chęcią do mojego SUZUKI DF 9.9 AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam, Od następnego tygodnia w dziale sprzedaż sprzętu wędkarskiego będę startował ze swoimi pokrowcami na silniki. Tam będę przyjmował wszystkie zamówiemnia. Szegóły złozenia zamówień też tam umieszcze. Na początku na stanie będę miał pokrowce do: Yamaha F4 – F6 (krótka i długa stopa) Suzuki F4 – F6 (krótka i długa stopa) Yamaha F8 – F9,9 (krótka i długa stopa) Parsun F9,8 (krótka i długa stopa) Honda BF5 (krótka i długa stopa) Honda BF8/BF10 (krótka i długa stopa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Odkopię troszkę temat ????Firma jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Odkopię troszkę temat Firma jeszcze istnieje? Istnieje i się rozwija )) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 To przejdźmy na priv ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Aha, i przy okazji dodam, że od tego sezonu rozpocząłem produkcję pokrowców na silniki elektryczne Minn Kota, Jaxon, Haswing. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Mam pytanie, czy nadal folia wszywana pod wierzchnią warstwę stanowi "membranę", która ma zabezpieczyć przed wilgocią ? Edytowane 23 Marca 2017 przez piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Mam pytanie, czy nadal folia wszywana pod wierzchnią warstwę stanowi "membranę", która ma zabezpieczyć przed wilgocią ? Nigdy nie wszywałem żadnej folii. Zewnętrzna warstwa pokrowca produkuje się z materiału z powłoką PCV od wewnątrz, ona właśnie i nie przepuszcza wody.Opis z czego są zrobione pokrowce można znaleźć na naszej stronie. Edytowane 23 Marca 2017 przez denis-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jaki koszt pokrowca na silnik elektryczny ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Jaki koszt pokrowca na silnik elektryczny ?? Pozdrawiam 159 zł, ale muszę znać dokładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dzisiaj doszły do mnie dwa pokrowce.Jakość bez zmian (mam od dawna jeden na silnik 5km)Teraz zamówiłem sobie pokrowiec na silnik elektryczny, wreszcie pozbyłem się oryginalnego opakowania, do tego przenoszenie bezpieczniejsze dla silnika.Pokrowiec na silnik 20km też bez zarzutu.Dodam, że kontakt bardzo fajny i wysyłka ekspresowa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Łódź gotowa do sezonu.Wstawiam zdjęcia bo czasem koledzy pytają o te pokrowce. Silniki zabezpieczone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Elektryka masz na pantografie czy na poszerzonej pawęży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 (edytowane) Hej. Na poszerzonej pawęży.Dokładnie coś takiego: Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez chojny83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi