Skocz do zawartości

Torba do silników zaburtowych

denis-pl

Rekomendowane odpowiedzi

A powiedz mi jeszcze ,czy już śmigałeś z założonym elektrykiem na przyczepie ?

Mam pantograf pod elektryka i jak go założyłem do mam mieszane uczucia do jazdy na przyczepie ,Chyba ,że go unieruchomie  jakimiś pasami co by nie było luzu.

Spalinę mam założoną ( nieco niżej  jak na Twoim foto) i dodatkowo spiętą pasem ,spodzina - rama przyczepy i jest jak najbardziej ok.

• 2 tygodnie później...

159 zł, ale muszę znać dokładny model.

Witam,

czy wykona Pan pokrowiec na silnik Haswing 2HP ? http://www.mc-sklep.pl/2hp-silnik-elektryczny-z-mozliwoscia-sterowania-na-odleglosc-5mb-p-920.html

Proszę o informację na PW. Mogę dokładnie pomierzyć silnik, przesłać zdjęcia. Czy jest możliwość wykonania jednej ze stron z dodatkową warstwą gąbki (3-5cm) tak by w czasie transportu silnik leżał na miękkim boku ? 

Dziękuję

Mariusz

• Like 1

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

159 zł, ale muszę znać dokładny model.

Witam, potrzebuję pokrowce na silniki :

1. Mariner 20KM - stopa S - 2008r. - 4 -suw - wisi na stałe na łodzi pod manetkę

2. Mercury 6KM - stopa S - 2010r. - 4-suw - rumpel

3. Elektryczny Shakespeare Sigma 54 Thrust Saltwater Resistant - 2016 r. Biały długi - sama kolumna 96cm

Proszę podać ceny poszczególnych pokrowców i czas oczekiwania, pozdrawiam miklas_64

Edytowane przez miklas_64

Witam, potrzebuję pokrowce na silniki :

1. Mariner 20KM - stopa S - 2008r. - 4 -suw - wisi na stałe na łodzi pod manetkę

2. Mercury 6KM - stopa S - 2010r. - 4-suw - rumpel

3. Elektryczny Shakespeare Sigma 54 Thrust Saltwater Resistant - 2016 r. Biały długi

Proszę podać ceny poszczególnych pokrowców i czas oczekiwania, pozdrawiam miklas_64

Cześć, czy mogę prosić o wysokość całkowitą silnika Shakespeare Sigma 54 Thrust Saltwater Resistant?

• 8 miesięcy temu...