MarasR Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A powiedz mi jeszcze ,czy już śmigałeś z założonym elektrykiem na przyczepie ?Mam pantograf pod elektryka i jak go założyłem do mam mieszane uczucia do jazdy na przyczepie ,Chyba ,że go unieruchomie jakimiś pasami co by nie było luzu.Spalinę mam założoną ( nieco niżej jak na Twoim foto) i dodatkowo spiętą pasem ,spodzina - rama przyczepy i jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Śmigam z założonym silnikiem spalinowym i elektrycznym.Czyli tak jak na zdjęciu, silnik spalinowy do góry, elektryk ściągnięty gumowym ściągaczem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMilo Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 159 zł, ale muszę znać dokładny model.Witam,czy wykona Pan pokrowiec na silnik Haswing 2HP ? http://www.mc-sklep.pl/2hp-silnik-elektryczny-z-mozliwoscia-sterowania-na-odleglosc-5mb-p-920.htmlProszę o informację na PW. Mogę dokładnie pomierzyć silnik, przesłać zdjęcia. Czy jest możliwość wykonania jednej ze stron z dodatkową warstwą gąbki (3-5cm) tak by w czasie transportu silnik leżał na miękkim boku ? DziękujęMariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam, jaka będzie cena pokrowca do silnika Mercury 20 HP na stopie : "S" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Czy mogę prosić o cenę pokrowca na Mariner 9.9 stopa S 2008 rok? Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Czy mogę prosić o cenę pokrowca na Mariner 9.9 stopa S 2008 rok? Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłałem w priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witam, jaka będzie cena pokrowca do silnika Mercury 20 HP na stopie : "S" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Witam, jaka będzie cena pokrowca do silnika Mercury 20 HP na stopie : "S" ?Odpisuję w priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) 159 zł, ale muszę znać dokładny model.Witam, potrzebuję pokrowce na silniki :1. Mariner 20KM - stopa S - 2008r. - 4 -suw - wisi na stałe na łodzi pod manetkę2. Mercury 6KM - stopa S - 2010r. - 4-suw - rumpel3. Elektryczny Shakespeare Sigma 54 Thrust Saltwater Resistant - 2016 r. Biały długi - sama kolumna 96cmProszę podać ceny poszczególnych pokrowców i czas oczekiwania, pozdrawiam miklas_64 Edytowane 17 Października 2017 przez miklas_64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Witam, potrzebuję pokrowce na silniki :1. Mariner 20KM - stopa S - 2008r. - 4 -suw - wisi na stałe na łodzi pod manetkę2. Mercury 6KM - stopa S - 2010r. - 4-suw - rumpel3. Elektryczny Shakespeare Sigma 54 Thrust Saltwater Resistant - 2016 r. Biały długiProszę podać ceny poszczególnych pokrowców i czas oczekiwania, pozdrawiam miklas_64 Cześć, czy mogę prosić o wysokość całkowitą silnika Shakespeare Sigma 54 Thrust Saltwater Resistant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cześć, czy mogę prosić o wysokość całkowitą silnika Shakespeare Sigma 54 Thrust Saltwater Resistant?Wysokość całkowita silnika 131,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Wysokość całkowita silnika 131,5cm Sprawdzę dzisiaj długość pokrowca i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Sprawdzę dzisiaj długość pokrowca i dam znać.Ok. dzięki, a na pozostałe silniki kiedy dasz odp.pozdrawiam miklas_64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ok. dzięki, a na pozostałe silniki kiedy dasz odp.pozdrawiam miklas_64W priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklas_64 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Witam, pokrowce doszły, przesyłka expresowa, elektryk wszedł na styk, jak pozostałe sprawdzę to zrobię fotki, solidna robota, polecam wszystkim zainteresowanym, pozdrawiam miklas_64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy126 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 witam a do yamahy 9.9 krótka stopa też można dostać i jaka cena,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis-pl Opublikowano 5 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 (edytowane) witam a do yamahy 9.9 krótka stopa też można dostać i jaka cena,pozdrawiamWitam, mam taki na stanie, szczegóły w priv. Edytowane 5 Lipca 2018 przez denis-pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi