mariuszwf Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Witam, czy znana Wam jest metoda połowu przy pomocy ciężarków split shot? Zastanawiam się, nad udostępnieniem naszym wędkarzy takich ciężarków.Zająć się tym, mogłyby wam się przydać czy odpuścić? Gramatura mogła być dostępna taka: 3,5g, 2,6g, 1,8g, 0,9g, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Mozna przeciez wykorzystac ciezarki SG, SSG, AAA itd Dostepne w kazdym sklepie wedkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MieczysławS Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Śruciny o masie 2,6 a tym bardziej 3,5g musiałyby być niezwykle starannie wykonane i z bardzo miękkiego ołowiu, w przeciwnym przypadku w sposób nie akceptowalny niszczyłby żyłkę.Jak już wspomniał Kolega można wykorzystać produkowane na Wyspach Brytyjskich śruciny wykorzystywane w angielskiej odległościówce. Są one bardzo miękkie pozwalające na ich kilkakrotny montaż i demontaż na żyłce.W przypadku gdy jedna taka śrucina jest zbyt lekka, można ich zacisnąć nawet kilka im mniejsze tym lepiej - mniej kaleczą żyłkę.U nas dobre brytyjskie śruciny nie są jednak dostępne w każdym wędkarskim sklepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 David72 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Nie wiem czy dokładnie o tym samym rodzaju ciężarków myślimy, ale mój ojciec po powrocie po wielu latach ze Stanów był bardzo "podirytowany" że nie może ich w Polsce kupić (podirytowany to najłagodniejsze słowo jakie znalazłem). W Stanach te ciężarki są bardzo popularne, i wielu ludzi jest przyzwyczajonych do ich używania. Z tymi ciężarkami jest tak jak z każdym nowym produktem, jeśli przekonasz użytkowników że są dobre, przekonasz ich, że dadzą im jakąś korzyść, pokażesz ich zalety, przewagi nad innymi ciężarkami, pokażesz jak je wykorzystać z dobrym skutkiem, klienci na pewno się znajdą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Rzetelna i dokładna odpowiedź Poważnie zastanowię się nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość mikolaj Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 David72, mam nadzieję, że tato w końcu odkrył, że ołów w zwykłej śrucinie obciąża równie skutecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 "quidquid Latine dictum sit, altum videtur"Czy split shot to są po prostu śruciny czy o czymś nie wiem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Śrucina. Może być z klipsem w środku. Łatwu montaż na grubszych żyłkach ale też częsta strata przy dynamicznym holu. Ceny raczej z kosmosu, 5-6 euro za parę sztuk z napisem na opakowaniu made in japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Cholera, czyli jednak śrucina !Mariuszwf to co napisał jbk to dobra wiadomość dla Ciebie, jeżeli uda Ci się nawiązać współpracę ze sklepami z europy zach to pieniądz popłynie szerokim strumieniem. Myślę, że powinniście się dogadać . Jeżeli ja potrzebowałbym takich ciężarków to w ciągu 30 min mogę mieć całą zawartość dwóch stoisk dla spławikowców i na pewno nie zapłacę za to 5-6euro za kilka sztuk... Edytowane 7 Listopada 2014 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Myślę że masz rację Śrucin ci u nas dostatek w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mariuszwf
Witam, czy znana Wam jest metoda połowu przy pomocy ciężarków split shot?
Zastanawiam się, nad udostępnieniem naszym wędkarzy takich ciężarków.
Zająć się tym, mogłyby wam się przydać czy odpuścić?
Gramatura mogła być dostępna taka: 3,5g, 2,6g, 1,8g, 0,9g,
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi