Toudinho Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Wczoraj dotarła chyba już ostatnia z paczek dla Mirka - młodego adepta wędkarstwa z domu dziecka, w ktorym jestem opiekunem. Nie sposób wymienić imiennie wszystkich darczyńców do podziękowań...byli ich tak naprawdę wielu. Mirek jest bardzo wdzięczny i zadowolony z otrzymanych przedmiotów. .. To dzięki Wam Mirek zajął 3 mc na zawodach wędkarskich i jako jedyny z szkółki wedkarskie został tak wysoko sklasyfikowany. Wielkie dzieki Panowie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 (edytowane) Nie ma czegoś takiego jak ostatnia paczka mam juz kołowrotek od Przemka oraz pudełko z przynętami okoniowymiw poniedziałek ruszy kolejna akcja dla Mirka trzymamy kciuki za dalsze sukcesy Edytowane 11 Października 2014 przez @Wojti 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jakoś umknęło to mojej uwadzę? Prosiłbym o jakieś dane do wysyłki i informacje odnośnie preferencji. Może i ja będę mógł coś od siebie dorzucić. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Zrobię i ja małą paczuszkę dla Mirka , przez ostatnie lata nazbierało mi się zbędnych dla mnie pierdółek.Jeszcze jedno jaką metoda łowi Mirek najczęściej ? Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez j-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi