Skocz do zawartości

BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2:0

Gość lucius@

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy raz w historii i za mojego życia...toć to CUD!! Pierwszy raz w historii wygraliśmy z Niemcami !!

Ależ jestem dumny, ta walka, zaangażowanie. Nie ważne, że lepiej rozgrywali, nie ważne że częściej strzelali.

Oddaliśmy 3 strzały w bramkę z tego 2 to bramki. Marzyłbym o statystykach tak wyglądających w każdym meczu. 

POLSKA !!

ps. podolski ( przez małe p) Przegrywać trzeba umieć. ;]

• Like 2

Zwycięstwo wbrew statystykom, bukmaherom i wszelkim historycznym prawidłowom. Chyba nie mieli wyjścia po ostatnich wyczynach min. siatkarzy. Po fakcie ogromna radość, mimo, iż do meczu poszedłem na spokojnie i bez emocji- ile razy można się nakręcać i robić sobie nadzieje?

Jodłowiec dobry, ale chyba na 3 ligę, a nie międzynarodowe rozgrywki.

• Like 1

A dlaczego niemiec miałby się zachować inaczej? 

Bo deklaruje wiele poza boiskiem, a emocje na boisku to inna bajka. Nie oceniajmy po zachowaniu na boisku, ale po tym co będzie się działo na meczu - na chłodny umysł. A tymczasem pędze do swojego Taliskera, bo mi dzisia wyjątkowo posmakował ;))).

Modlę się tylko o jedno, aby nie było za 50 lat jak dożyję w tv tekstów typu:

Teraz może nam się nie udało, ale 50 lat temu w 2014 wygraliśmy 2:0 po zaciętym pojedynku.

;)

Sztuką jest wygrać, kiedy gra nie idzie, ale kiedy zdrowie zostawiasz na boisku. I za to czapki z głów! Pokażmy, że potrafimy się cieszyć!!!

Sztuką jest wygrać, kiedy gra nie idzie, ale kiedy zdrowie zostawiasz na boisku. I za to czapki z głów! Pokażmy, że potrafimy się cieszyć!!!

Cieszymy się cieszymy, do znajomych dzwonimy nawet cieszę się, że kontuzjowany jestem, bo tak to bym gdzieś siedział w puszczy i opracowywał taktykę wędkowania na niedzielę a tak miałem okazję oglądać na żywo ;)

Edytowane przez Tomek88

A ja uważam, że mecz w naszym wykonaniu na wysokim poziomie. Poza kiepskim jodlowcem reszta paki zagrała na swoje 100% zostawili na boisku serce, walczyli do końca. W końcu zaczyna się budować zespół, a nie garstka piłkarzy. Oby za ciosem poszli w następnych meczach, a będzie dobrze. Szacunek dla Mili, zasłużył na kadrę, a potwierdził to od razu.

Teraz 2 dni leczenia chrypy ;).

• Like 1

do 1 bramki - było slabo - po 1 bramce jakby dusze husarów w nich wstapili - szkoda ze nie grali z taka pasja od poczatku bo moglo byc wiecej niz 2...

Lewandowki - widac skok poziou gry
Wawrzyniak - widac spadek gry - za wolny...

tak czy innaczej brawo !! :)