Rheinangler Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Wyglądają na bardzo solidne, wie ktoś co to za kotwice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 W moich ostatnich, (sandaczowe 7cm) wyglądają na VMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Też tak myślałem Waldek ale w dotyku jakby solidniejsze od standardowych VMC,- stąd pytanie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Najlepiej zapytać Tomka, chyba nie będzie ukrywał jakich kotwiczek używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo trafne spostrzeżenie Tomku, tylko nie z każdą pierdoła trzeba chyba zawracać głowę twórcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariank Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 vmc 9650 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 jeśli to pewna informacja @mariank to już wiem z czego pochodzi to moje wrażenie iż są solidniejsze niż podstawowe VMC czyli 9649.Te są wzmacniane i ja ich chętnie używam ale w wersji PS... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi