Hub Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Postanowiłem wkleić parę fotek swoich brzydali.Skrobię kiedy mam trochę czasu i kiedy nie mogę łowić ryb. Do pierwszych wobków przysiadłem zeszłej zimy. Pierwsze balsowe I lipowe Potem była piana i zabawa z kalka W tym roku powrót do balsy 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Jerki 9,5 cm z kilem z plexiMini jerkiMaluszkiBoleniówkiTubis I szprotka Edytowane 12 Października 2014 przez Hub 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo fajne woblery. Co daje kil w jerkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No kolego jestem pod wrażeniem na prawdę ładny postęp ;] widzę że tak jak ja zaczynałeś od filmów anglika z yt ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 świetnie wyglądają te twoje przynęty powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 żaba ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Trojan racja troszkę się podszkoliłem na jego filmach. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo fajne przynęty, czekamy na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Solidna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Żabki poperki. Testowałem kilka mordek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Fajnie Ci te żabolce wychodzą, zawsze to coś innego niż klasyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Bardzo fajne woblery. Co daje kil w jerkach?sebile ma takie http://www.sebile.pl/bonga_jerk.html woby są biste Edytowane 12 Października 2014 przez ferrox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Świetna robota. Witam w dziale z własnym wątkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Trzy Jerki z balsy 9,5 cm. Kolor i oko, bez wygibasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 bardzo podobają mi się Twoje wyroby! mają w sobie to coś co przyciąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A ja się zastanawiam po co na brzuchu tych jerkow jest taki cienki ,,pasek" wystajacy z korpusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Małe kropki z balsy, 5 cm. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Podobają mi się te ukleje, przypominają Flat Rap-y ciekawe czy praca jest podobna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jerk 12 cm. Oby do maja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Świetne, szczególnie te JDMowe z balsy. Super sprawa. Oby tak dalej ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Ładne czyste wykonanie kształt Twój własny czy jakaś inspiracja była? Bo coś mi przypominają ale to może być przypadek. W każdym razie mnie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Kształt to przekalkowana fotka leszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hub Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Stado Pajków na Szwecję. 17 cm Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Noo, to już jest grubsza sprawa. Pięknie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Pajki mega od dawna myślę nad malowaniem dla swoich, to jest bardzo w moim guście ale kopiować nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi