Paszczak007 Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Ja mam Shvartzonkera Black Horizon 40-200 2.75 m. Do tego Komodo SS 463 . Daje rady . 30g woblery latają na odległość zadowalającą na powrozie 0.40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 18 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 łowię, ale tylko nocą z powierzchni (gdzie szczytówka jest wysoko)... głęboko się też da tylko jest to niezbyt wygodne... przynajmniej mi źle się nim łowi... do dziennego łowienia używam spina, komfort jest zdecydowanie większy... i tylko tutaj nie łowię castem mimo, że mam czym - sprzęt nocny rownież się do tego nadaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 23 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 łowię, ale tylko nocą z powierzchni (gdzie szczytówka jest wysoko)... głęboko się też da tylko jest to niezbyt wygodne... przynajmniej mi źle się nim łowi... do dziennego łowienia używam spina, komfort jest zdecydowanie większy... i tylko tutaj nie łowię castem mimo, że mam czym - sprzęt nocny rownież się do tego nadaje...Ok, wezmę to pod uwagę Znajomy też poleca bardziej spinning do takiego łowienia niż casta Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayou Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Próbowałem z w3 2.4m monster coś tam dalej do 290gr. Jakoś mi nie podeszło. Obecnie gonię z DAM zielony madcat 50-150gr, 225cm 1+1. Całkiem fajnie to rzuca baryłkami od Dorado alaska 6cm w górę. Mała betoniarka 40 albo prorex/tranx 300/400 do tego. Mniejsze ryby łowię Bm 2,7 do 100gr plus Curado 201. Większe mi spierdzielają w drzewa i po zawodach, niezależnie czym je holuje. Pz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi