Locutus85 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ryobi applause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 shakespeare supreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Shimano Aspire FA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Rozemeijer Qualifier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Proste Shimano Rarenium CI4+ Doczytałem regulamin - post do usunięcia.. Edytowane 13 Października 2014 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Abu Soron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witaj spowrotem .... dawno nikt nowinek gumowych nie wrzucał. Masz pewnie zaległości i będą ciekawostki niebawem Coś tam się znajdzie , ale szału nie bedzie bo zaniedbałem ostatnio branżę wędkarską. Witaj Bartek , miło znowu Ciebie widzieć gdzieś się podziewał Rzuciłem się w wir kariery zawodowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Następna fotka.Przypomnę też te "rozbrajające zasady ... tak dla zasady. Zasady konkursu. 1.UWAGA - Konkurs tylko dla aktywnych użytkowników z minimum 200 postów na forum.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.Odpowiedzi tylko w temacie i nie na priw.3.Każdy chętny odpowiada wedle zasady "jedna fotka- jeden głos", czyli można zgadywać tylko raz do każdej kolejnej fotki.Zasada ważna tylko w okresie czasowym między jedną i następną fotką, czyli bez (kumulacji) możliwości oddania kilku prób odgadnięcia w przypadku braku odgadnięć wcześniej.4.Należy podać producenta i model kołowrotka.5.Jeśli zagadka nie zostanie rozwiązana do dnia 1 listopada - przechodzi jako dodatek do następnego konkursu w przyszłości.6.Jeśli zagadka zostanie rozwiązana przez osobę nie spełniającą warunków pkt.1 - kołowrotek przechodzi do następnego konkursu w przyszłości.7.Posty edytowane nie będą brane pod uwagę.Nawet gdy zawarta w nich odpowiedź będzie prawidłowa. Fota nr 2.Miłego strzelania! ps.Kołowrotek oczywiście jest nowy i nieużywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Pif paf! Quantum Vibe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Czytanie nie stanowi dla mnie problemu. Chodzi mi o 1 pkt. Wystarczy napisać 200 razy rezerwuje i odpuszczam, żeby być aktywnym użytkownikiem...To zrób tak jeśli uważasz to za słuszne.Sam sobie tym wystawisz świadectwo. Nie ma sensu gadać na ten temat.Takie są ustalone zasady i tak będzie.Większości to nie przeszkadza , ale jak to w życiu bywa - w każdym worku ziemniaków znajdzie się jakiś jeden zgniły. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Shimano stradic - japoniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Daiwa lexa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 a tak z ciekawości (bo jakoś zgubiłem wątek) kto wygrał pierwszą edycję konkursu i co to był za kręciołek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ryobi Applause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 a tak z ciekawości (bo jakoś zgubiłem wątek) kto wygrał pierwszą edycję konkursu i co to był za kręciołek?http://jerkbait.pl/topic/36534-konkurs-co-to-za-ko%C5%82owrotek/?hl=burner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Spro blue arc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witaj ponownie! Tica Libra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jest to Ryobi Excia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Penn Captiva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Abu Garcia Cardinal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 van staal model bugdet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cześć @Makamba! Powrót i od razu konkursowo? To i ja spróbuje tym razem. Rozemeijer Molen Metallunium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Do niczego nie mogłem tej dupki dopasować (o ile to rzeczywiście jest dupka)... więc strzał z dupy -> Shimano Exage ... moze jakas starsza wersja cy cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 (edytowane) Daiwa Tournament Z 2500 SIA Edytowane 14 Października 2014 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Cześć @Makamba! Powrót i od razu konkursowo? To i ja spróbuje tym razem. Rozemeijer Molen Metallunium"Molen" to kołowrotek(młynek) po holendersku. Widzę ,że atakujesz google.nl. Trafień zero jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi