Wojtek B. Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Rozemeijer Inventor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 I.T.T. One2Spin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 rozemeijer ITT seducer 2000/3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Co prawda nie spełniam wymagań regulaminu ale strzelę, pewnie i tak nie trafię. Shimano Sedona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Co prawda nie spełniam wymagań regulaminu ale strzelę, pewnie i tak nie trafię. Shimano Sedona? A jakbyś trafił... 6.Jeśli zagadka zostanie rozwiązana przez osobę nie spełniającą warunków pkt.1 - kołowrotek przechodzi do następnego konkursu w przyszłości. ...to tym co spełniają wymogi regulaminu psujesz zabawę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 DAM Quick Jigger ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Czekamy na jakieś "Lepsze" foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Trochę się spóźniłem dziś z fotką bo nakupowałem kilka efektów do gitarki i sprzętu studyjnego i musiałem nad tym posiedzieć trochę. Już naprawiam te opóźnienie i wstawiam konkretną fotę. Fota nr 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 TICA CAMRY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 TICA CAMRY?Chyba Toyota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 BANAX ZEUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Tica Taurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pflueger Supreme XT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 ZEUS TaurusWedle mitologii greckiej Zeus przebrał się za Taurusa(byka) i porwał Europę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Mitchell full control Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Dam Quick VSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) Abu Garcia ORRA Edytowane 15 Października 2014 przez crizz100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 crizz100 przeczytaj jeszcze raz regulamin - zwróć szczególną uwagę na punkty z wymaganą ilością postow i o edycji postów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ryobi Zester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No bardzo jestem ciekaw coś to za białego kruka z czeluści szafy wyjął, bo tyle kołowrotków co w ostatnie 48h... to przez całe życie nie oglądałem i nie znalazłem nic co w 100% odpowiada temu ze zdjęć zamykam oczy i widzę kołowrotki... takiego jak ten - niema! No to żeby wykorzystać szanse to strzelam w płot:Banax Omega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wczoraj dość późno pojawiła się fota to może dzisiaj trochę wcześniej? BTW: jeśli ukaże się sama podpowiedź bez zdjęcia to będzie można po niej oddać ważny strzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wczoraj dość późno pojawiła się fota to może dzisiaj trochę wcześniej? BTW: jeśli ukaże się sama podpowiedź bez zdjęcia to będzie można po niej oddać ważny strzał?Odpowiedzi tylko po kolejnej fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 No bardzo jestem ciekaw coś to za białego kruka z czeluści szafy wyjął, bo tyle kołowrotków co w ostatnie 48h... to przez całe życie nie oglądałem i nie znalazłem nic co w 100% odpowiada temu ze zdjęć zamykam oczy i widzę kołowrotki... takiego jak ten - niema! No to żeby wykorzystać szanse to strzelam w płot:Banax OmegaZ żadnej szafy.Prosto ze sklepowej półki.Wszystko nówka glanc , nawet nie prana w Perwolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Fotka nr 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 U.S. Reel SuperCaster.Znalazłem drania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi