miramar69 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 dokładnie bedzie chybaU.S. Reel SuperCaster SX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A jeszcze dokładniej U.S. Reel SuperCaster 230 SX ale miał być sam model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Coma - idź spać. Spadaj. Zepsułeś zabawę już na 6 stronie konkursu. Że też zawsze musi znaleźć się taki co odgadnie... Zartuję i gratuluję !!! Chodzi dokładnie o ten model.US Reel Supercaster. Jak na to wpadłeś?Na forum znalazłem tylko mój własny wpis na jego temat i jeden temat , ale o wersji castingowej o tej samej nazwie , w którym ktoś tylko wspominał o istnieniu wersji spin.Może będziesz miał ochotę po testach wrzucić jakąś recenzję na forum? Zapraszam na priw z prośbą o adres .Wysyłka nastąpi po 1 listopada bo wtedy prawdopodobnie będę w PL.Ewentualnie dostarczę osobicie w trasie między Szczecinem i Limanową bo tamtędy będę przelatywać. Jeszcze raz - gratuluję. Edytowane 16 Października 2014 przez makamba 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Szczerze mówiąc po przewertowaniu kołowrotków mniej lub bardziej mi znanych producentów zacząłem szukać zupełnie obcych marek kołowrotków po zagranicznych stronach sklepów wędkarskich. Wpadłem na coś takiego - Castalia SharkFin Zacząłem sprawdzać w szukajce naszego forum i tak natknąłem się na wątek http://jerkbait.pl/topic/18417-oferty-handlowe-2013-nowo%C5%9Bci-i-wycofywanie-produkty/page-2?hl=supercaster#entry1201103 Nie był to ten kołowrotek za to kto o nim pisał? Sam Makamba Zobaczyłem autora posta i postanowiłem prześledzić cały temat Tak natknąłem się na post z fotkami SuperCastera, szybkie google grafika, forumowa wyszukiwarka i już wszystko się zgadzało Dzięki, dawno nic nie wygrałem Edytowane 16 Października 2014 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Hahahaha... Castalia właśnie stoi obok na półce bo miała być jako zagadka trzeciej edycji konkursu. :lol: Chyba faktycznie lepiej będzie konkurs o kijaszkach robic.Po jednej przelotce na fotkach wrzucać... Edytowane 16 Października 2014 przez makamba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A moze cos powiecie o samym kolowrotku - ktos go zna uzywa ? Graty za rozwiazanie zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 A moze cos powiecie o samym kolowrotku - ktos go zna uzywa ? Graty za rozwiazanie zagadki No właśnie Coma bdzie chyba pierwszym użytkownikiem.Nic na jerku konkretnego o nim nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Postaram się połowić nim trochę na krakowskiej Wiśle jeszcze w tym sezonie, na pewno coś napiszę na jego temat. Ale na eksperckie analizy nie liczcie bo fachowcem nie jestem Chyba, że mi powiecie na co zwrócić uwagę i jakie testy wykonać. Dla mnie jak będzie trzeszczał, ząbkował i miał luzy ale wyciągał niezawodnie ryby to będzie okej No może nie jak wystąpią wszystkie te objawy po pierwszym łowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Mnie ciekawi czy dzięki tej szerokiej szpulce faktycznie dalej się nim miota przynęty. Mam Castalię SharkFin i używałem , ale nie jestem w stanie potwierdzic czy ta ząbkowana szpulka zapewnia dalsze rzuty.Trza by mieć do takich testów taki sam kij , przynętę i plecionkę i rzucać z taką samą siłą z użyciem kołowrotka z tradycyjną szpulką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Postaram się połowić nim trochę na krakowskiej Wiśle jeszcze w tym sezonie, na pewno coś napiszę na jego temat. Ale na eksperckie analizy nie liczcie bo fachowcem nie jestem Chyba, że mi powiecie na co zwrócić uwagę i jakie testy wykonać. Dla mnie jak będzie trzeszczał, ząbkował i miał luzy ale wyciągał niezawodnie ryby to będzie okej No może nie jak wystąpią wszystkie te objawy po pierwszym łowieniu Tylko nie przeprowadzaj na nim tzw. testu Makamby...kołowrotek może tego nie wytrzymać Gratuluję. Ja nawet nie próbowałem strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Dzięki za graty, miałem farta i tyle. Nie znam testu Makamby ale chętnie o nim usłyszę/przeczytam Co do testów - SPRO Red Arc 10300 będzie dobrym odpowiednikiem do porównania z SuperCasterem (jak to brzmi w ogóle - superHiperGigaMegaCaster )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Kurcze , ale niefart to był spinning . Edytowane 16 Października 2014 przez aigle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Coma w skrocie - odblokowujesz wsteczny bieg korbki, zapindalasz korba do tylu ile sie da po czym blokujesz wsteczny ruch korbki - jak jest ok to ok jak nie to .... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Gratulacje:) tez kombinowałem jak się da, nawet tłumaczyłem sobie kołowrotki na japoński i szukałem na japońskich stronach ale na ten na pewno nie trafiłem:) Jeszcze raz graty dla zwycięzcy i dla Makamby za świetny konkurs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Coma - idź spać. Spadaj. Zepsułeś zabawę już na 6 stronie konkursu. Że też zawsze musi znaleźć się taki co odgadnie... Jak na to wpadłeś? Nie mówcie , bo następnym razem Makamba wykroi taki konkurs że przez rok nikt nie zgadnie .Gratuluje zwycięzcy .Makamba dzięki za dostarczenie nam rozrywki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Następny będzie chyba jakiś badyl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Coma w skrocie - odblokowujesz wsteczny bieg korbki, zapindalasz korba do tylu ile sie da po czym blokujesz wsteczny ruch korbki - jak jest ok to ok jak nie to .... Dzięki tej wiadomości zepsułem wczoraj dragona viper fd 830 iT Urwał się bolczyk od zębatki odpowiedzialnej za przesuwanie szpuli góra dół. Dokleiłem go z powrotem dwuskładnikowym poxipolem ale śmiem wątpić, że długo podziała. Chociaż na reklamie łopata i dulka od wiosła wytrzymywały Test Makamby... Super, nie chcę wiedzieć gdzie mnie kiedyś ta ciekawość doprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 http://jerkbait.pl/topic/24517-zepsu%C5%82em-daiwa-lexa-w-sklepie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 http://jerkbait.pl/topic/24517-zepsu%C5%82em-daiwa-lexa-w-sklepie/Tak, tak - przeczytałem. Potwierdzam - test działa! Eliminuje słabeuszy. Nie próbujcie z dragonem viperem, staruszka daiwa whisker ss za to nawet nie jęknęła Chętnie poczytam jeśli pojawią się "testy Makamby" innych młynków ale to nie ten wątek SuperCastera oszczędzę na początku. Makamba też proszę nie próbuj swoich sił z tym kręćkiem to może zdążę coś o nim napisać oprócz "jebudu" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Spoko , spoko.SuperCast jest już spakowany i teraz tylko czka go test na sklerozę - żebym nie zapomniał zabrać go do PL. A swoją drogą możnaby poświęcić jakiś temacik na testowaniem kołowrotków "makambo-testem" i wyplenić słabeuszy z grona naszych pupilków.Na razie tylko Twój Dragon Viper się temu oddał/poddał i moja Daiwa Lexa puściła po nim kleksa.Właściwie nie moja a sklepowa. Są jacyś chętni na test własnych HiEndów , albo jakichś piwnicznych staruchów?Można się pochwalić fotkami uszkodzeń wewnętrznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam 3 niskobudzetowe kreciolki ktore lezakuja tylko - jak wroce i nie zapomne przemakambuje je 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 I widzisz, Bartoszu z ortaliony, wszystko co powiesz a zwłaszcza co napiszesz w internecie, może zostać użyte przeciwko Tobie, co zostało dowiedzione przez Śpiączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie ważne co mówią - ważne żeby mówili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A jak zmakambować Stellę SW? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi