kamilos Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Złapałem dziś około 20 sztuk takich rybek oczywiście wruciły do wody Oczywiście ryba z fiordu z ciekawości chciałbym sie dowiedzieć co to jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Diabło dorsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Nie mam pojęcia co to za ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 O ja pitolę, ale fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Fiordowy glonojad Może wypowie się jakiś kolega z Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Lucifer's fish, w niektórych kręgach zwana jako Satan's fish lub Behemoth's fish Edytowane 12 Października 2014 przez haja1978 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Lucifer's fish, w niektórych kręgach zwana jako Satans's fish lub Behemoth's fish tylko rogów brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 skulpena ??? (sculpin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTO70 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 tez takie łowiłem na krewetki , jest ich sporo we fjordach i wydaja dziwne dzwięki ,smaczne tylko kluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Kurek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Gurnard?https://www.google.nl/search?q=gurnard&client=firefox-a&hs=7n6&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=suI6VPnhK8WtPOiHgLgO&ved=0CCIQsAQ&biw=1280&bih=878 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 coś mi to zdjęcie przypomniało...... Mam znajomego co twierdzi że ma w stawie karmazyny a takiego wedkarza udaje że szok..... Sam już nie wiem, czy kto mu jakąś bajkę wcisną czy jak cholera bo idzie w zaparte.. gdy go widzę to pytam, jak tam karmazyny rosną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo przypomina northern searobin i stawiałbym że to ten gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Panowie, to na 100% jest kurek. Wiem bo często mi się wieszają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Sprawdziłem i searobin to kurek więc pasuje ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 W wodzie wygląda lepiej z tymi skrzydłami Z mojej kolekcji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Fiordy? Fiordy to mi z ręki jadły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Dorsz z nietoperzem się poparkał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jusz wiem jest to kurek czerwony bardzo ładna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jeszcze wargaczy nalow i tecze z nich skomponuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 tak to któryś z gatunku kurków,fajne rybki,maja płetwy brzuszne przekształcone w takie palce na których chodzą po dnie, w U.K. czasem biorą na spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A takie dziwo? Może ktoś rozpozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irekmisiak Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Łeb i kształt ciała podobny do jazgarza, natomiast nie pasuje mi tu kolor płetwy ogonowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Okoń karłowaty. Gatunek licznie występujący w wodach zarządzanych przez PZW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Stawialiśmy na jazgonia, tudzież na okońzgarza, ale... go wie.Rybka ze stojącej słodkiej wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi