marek0l Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 co za łobuz pyknął płotkę, albo inaczej, po jakich imprezach się płotka szwendała ;-)) Mamusia tych rybek musiała tropiki odwiedzić i zapomnieć się w gorącym romansie z permitem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Faktycznie diabli wiedzą co to jest... pewnie zależnie od sytuacji albo stan pierwotny ryby w occie albo żywiec Ona miała takie niebieskawe te łuski faktycznie, czy tylko taki efekt wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Ja bym obstawiał hybrydę płoci z krąpiem, podobno czasem się zdarza, ogon może przedwcześnie się rozrósł Edytowane 12 Maja 2017 przez kubazmech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ona miała takie niebieskawe te łuski faktycznie, czy tylko taki efekt wyszedł?Taki miała kolorek i do tego na brzuszku taki lekko żółty jak wzdręga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Może ogonek szczupak upier....tego i teraz ma protezę od krąpia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
login Opublikowano 24 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 :-) Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 W tel mam tylko takie zdjęcie ale ogon taki sam miała. Pytałem kilku osób (zdjecie w aparacie) i odpowiedź była jedna - Płoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 No tak tylko że ten mój wygląda jak krąp, ma tylko pysk i oko jak płoć i dziwny ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi