pio76 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam. Może ktoś niedawno sprowadzał z USA taki silnik jak w temacie...interesuje mnie jaki byłby koszt całkowity, zakup, cło...itd. i ewentualnie jaki sklep. Dzięki za info, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam, polecam ten sklep:http://www.forlessthanever.com/product.php?ASIN=B001M5TTBSmają też stronę allegrohttp://allegro.pl/minnkota-traxxis-55-v-nowy-silnik-minn-kota-i4671759304.htmlMożna do nich wysłać e-mail odpiszą po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Pisałem gdzieś przy silnikach elektrycznych ,z tego co pamiętam cło 1,2 % + 23% Vat do tego odprawa celna koszt 200 zł, transport lotniczy 150$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam, polecam ten sklep:http://www.forlessthanever.com/product.php?ASIN=B001M5TTBSmają też stronę allegrohttp://allegro.pl/minnkota-traxxis-55-v-nowy-silnik-minn-kota-i4671759304.htmlMożna do nich wysłać e-mail odpiszą po polsku jak najbardziej polecam w zeszłym roku kupowałem zero problemu zero dodatkowych opłat jak chcesz można na raty kupić naprawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 jak najbardziej polecam w zeszłym roku kupowałem zero problemu zero dodatkowych opłat jak chcesz można na raty kupić naprawdę polecamTa cena co jest na all...pl to jest ze wszystkimi opłatami, cło, podatek, odprawa celna, transport lotniczy...no i tam podają +120zł kurier. Bo z tego co patrzyłem na stronie Cab..as w USA to chodzą one po 300 USD...no i doliczając do tego opłaty to im się opłaci za niewiele ponad 1500zł sprzedawać....??? A jak z gwaracją u nich jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 gość daje rok gwarancji własnej jak coś to odsyłasz , a on załatwia resztę ( tak twierdzi ja nie sprawdzałem wszystko działa bez problemu) , cena jest jak na alle i niczego więcej nie płaciłem choć licytowałem 45 lb ,ale potem pisałem do gościa czy nie ma 55lb i załatwił pozytywnie temat , więc albo jestem szczęściarzem , albo naprawdę rzetelna firma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Bardzo dobra firma, super kontakt , naprawdę godna polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 gość daje rok gwarancji własnej jak coś to odsyłasz , a on załatwia resztę ( tak twierdzi ja nie sprawdzałem wszystko działa bez problemu) , cena jest jak na alle i niczego więcej nie płaciłem choć licytowałem 45 lb ,ale potem pisałem do gościa czy nie ma 55lb i załatwił pozytywnie temat , więc albo jestem szczęściarzem , albo naprawdę rzetelna firma Odsyłasz do PL czy do US? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiernikTorunski Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jest tylko jedno małe ale... Przy imporcie takiego silnika z USA Cena przełącznika biegów jest tak wysoka ze nie opłaca sie naprawiać, natomiast nasze sprzedawane przez pewna sprawdzona firmę maja polski Maxymizer ktory posiada 2-letnia gwarancje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pabik Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Odsyłasz do PL czy do US?Z tego co rozmawiałem do PL , ale głowy nie dam bo nie sprawdzałem u mnie śmiga bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pete Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hej, Ja mam swoj silnik z Anglii, endura max 55. Zaplacilem jakies 290 funtow, tutaj chodza po 2tys. Jest znacznie taniej i o wiele mniej zachodu niz z usa. Silnik ktory Ciebie interesuje jest jeszcze drozszy, wiec zapewne rożnica w cenie ( oszczednosc) bedzie wieksza. Jak chcesz to napisz na priv podam ci adres sklepu internetowego gdzie kupowalem. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam, ja jestem zainteresowany, proszę na priv adres tego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pio76 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Hej, Ja mam swoj silnik z Anglii, endura max 55. Zaplacilem jakies 290 funtow, tutaj chodza po 2tys. Jest znacznie taniej i o wiele mniej zachodu niz z usa. Silnik ktory Ciebie interesuje jest jeszcze drozszy, wiec zapewne rożnica w cenie ( oszczednosc) bedzie wieksza. Jak chcesz to napisz na priv podam ci adres sklepu internetowego gdzie kupowalem. Pozdr.Podaj adres sklepu...dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pio76
Witam. Może ktoś niedawno sprowadzał z USA taki silnik jak w temacie...interesuje mnie jaki byłby koszt całkowity, zakup, cło...itd. i ewentualnie jaki sklep. Dzięki za info, pozdro
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi