Skocz do zawartości
  • 0

Silnik Minn Kota Traxxis 55 z USA...

pio76

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam, polecam ten sklep:

http://www.forlessthanever.com/product.php?ASIN=B001M5TTBS

mają też stronę allegro

http://allegro.pl/minnkota-traxxis-55-v-nowy-silnik-minn-kota-i4671759304.html

Można do nich wysłać e-mail odpiszą po polsku :)

jak najbardziej polecam w zeszłym roku kupowałem zero problemu zero dodatkowych opłat jak chcesz można na raty kupić naprawdę polecam

• 0

jak najbardziej polecam w zeszłym roku kupowałem zero problemu zero dodatkowych opłat jak chcesz można na raty kupić naprawdę polecam

Ta cena co jest na all...pl to jest ze wszystkimi opłatami, cło, podatek, odprawa celna, transport lotniczy...no i tam podają +120zł kurier. Bo z tego co patrzyłem na stronie Cab..as w USA to chodzą one po 300 USD...no i doliczając do tego opłaty to im się opłaci za niewiele  ponad 1500zł sprzedawać....??? A jak z gwaracją u nich jest ??

• 0

gość daje rok gwarancji własnej jak coś to odsyłasz , a on załatwia resztę ( tak twierdzi ja nie sprawdzałem wszystko działa bez problemu) , cena jest jak na alle i niczego więcej nie płaciłem choć licytowałem 45 lb ,ale potem pisałem do gościa czy nie ma 55lb i załatwił pozytywnie temat , więc albo jestem szczęściarzem , albo naprawdę rzetelna firma :D  

• 0

gość daje rok gwarancji własnej jak coś to odsyłasz , a on załatwia resztę ( tak twierdzi ja nie sprawdzałem wszystko działa bez problemu) , cena jest jak na alle i niczego więcej nie płaciłem choć licytowałem 45 lb ,ale potem pisałem do gościa czy nie ma 55lb i załatwił pozytywnie temat , więc albo jestem szczęściarzem , albo naprawdę rzetelna firma :D  

Odsyłasz do PL  czy do US?

• 0

Jest tylko jedno małe ale... Przy imporcie takiego silnika z USA

Cena przełącznika biegów jest tak wysoka ze nie opłaca sie naprawiać, natomiast nasze sprzedawane przez pewna sprawdzona firmę maja polski Maxymizer ktory posiada 2-letnia gwarancje.

• 0

Hej, Ja mam swoj silnik z Anglii, endura max 55. Zaplacilem jakies 290 funtow, tutaj chodza po 2tys. Jest znacznie taniej i o wiele mniej zachodu niz z usa. Silnik ktory Ciebie interesuje jest jeszcze drozszy, wiec zapewne rożnica w cenie ( oszczednosc) bedzie wieksza. Jak chcesz to napisz na priv podam ci adres sklepu internetowego gdzie kupowalem. Pozdr.

• 0

Hej, Ja mam swoj silnik z Anglii, endura max 55. Zaplacilem jakies 290 funtow, tutaj chodza po 2tys. Jest znacznie taniej i o wiele mniej zachodu niz z usa. Silnik ktory Ciebie interesuje jest jeszcze drozszy, wiec zapewne rożnica w cenie ( oszczednosc) bedzie wieksza. Jak chcesz to napisz na priv podam ci adres sklepu internetowego gdzie kupowalem. Pozdr.

Podaj adres sklepu...dzięki