rognis_oko Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Właśnie dowiedziałem się, że @Heniutek złowił dzisiaj w Redze, wspaniałego łososia 98 cm! Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Wow!!! Wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 No to widze ze bedzie o czym poczytac Ciekawe czy Mifek byl z Heniutkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Gratulacje, no to chyba beda jakies fotki co nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mifek był razem ze szczęśliwymi łowcą. Fotki jakieś są, ale słabej jakości z telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Gratuluje Piotrze pięknej RYBY !!Mifek jedzie wolniutko do domu, warunki na drodze podłe, zdjęcie zamieści od razu po dotarciu do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 No to Mifek powinien dostac bure za brak cyfraka na wyprawie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Cyfrak był, ale energia poszła na pejzaże Parsęty./bezrybnej/ Dzięki za gratulki,ale mifek się też spisał podbierając pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Mam to zdjęcie .... spróbuję wrzucić ... chwila PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Też z telefonu ale ... fajne! Czekam na fotki Mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ale to z mojego telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Tak mifku z Twojego MMS'a PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Torpeda super...gratulacje dla lowcy i asysty... Nauczka na przyszlosc, ze widoczki zawsze sie zdazy pstryknac....chociaz pogoda faktycznie, po tafli wody sadzac, musiala byc fajna do zdjec... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 mysle ze pozostale nie sa godne uwagi. Powiedzmy, że zostały one poddane niewielkiej cenzurce Ryba trafiona w jednym z ostatnich rzutów. Heniutek przy jej okazji prawie sie juz nauczyl uruchamiac zestaw glosnomowiacy w swoim telefonie(jeszcze ze trzy metrowki i juz calkiem bedzie umiał ). Ja jak zwykle dzielnie asystowałem i pomagałem podebrac rybe. W sumie w tym całym trociowaniu to mi już najlepiej wychodzi, bom ciągle dziewiczy (od trzech latach uganiania się za kropkami w wersji marko). Teraz czas na mnie. Niestety za tydzień przerwa. Kolejna przewidywana wyprawa na rybodajną rzekę 18 lub 19 marca. Moze do tego czasu jeszcze sie cos uchowa PS. @heniutek chciałem zauwazyć,że myśl 3 prawa krasnoludków gdyby baterie w moim aparacie cyfrowym sie nie wyladowaly, a zapasowe nie okazaly by sie byc w takim samym stani eto na pewno bys nawet kontaktu nie miał... i juz Ty sam o tym dobrze wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 @gumo Jeśli chodzi o dzisiejsza pogodę to moe Ci powiedzieć, że poza deszem było wszystko. Porywisty wiatr. Śnieg. Gradzik. Słoneczko. Co Tylko zechcesz... Osośka akurat została trafiona tuż przed poteżną dawką śniegu, która nasza część zach-pom jest wlasnie czestowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 ahaa gdyby ktos był zainteresowany, to na XVIII Memoriale n apersecie na 163 (!!!) chłopa i nie tylko padły aż 3 (słownie TRZY) ryby. żadna nie miała więcej niz 50 cm i nie była cięższa niz 1000gram. stąd niedosyt, który pogonił nas na rege w drodze powrotnej. W końcu mieliśmy po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Łosiek okazał się nieco zabiedzony,bo waga wskazała tylko 5,85kg,ale to nic,ważne że miał chęć do współpracy przez ok.25 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gratuluję pięknej ryby. Ja byłem na Redze w sobotę niestety zupełnie na pusto, słyszeliśmy z kolegą o jakiejś złapanej trotce (ok. 45 cm ) i to wszystko co tego dnia padło na odcinku od czarnej drogi do białej pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Heniutek gratuluje torpedy jak to trafnie ujal Gumo . Zdziwionym ze nikt nie pyta NA CO WZIELA ? bo jam bardzo ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Jerry,obrotówka z białoczerwoną paletką przeciążona, bodaj to firmy HRT.Woda jest bardzo niska, więc obrotówka jest teraz główną moją prznętą.Ale i tak największą rolę odgrywa tu szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Heniutek - gratuluję! Piękna ryba. A nie można tak było na Warsztatach? Pozdrawiam serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gratulacje - ta wielka płetwa ogonowa naprawdę robi wrażenie i daje do myślenia ... Pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Efex,na warsztatach robiliśmy wszystko co było możliwe,ale Parsęta jest odrybiona,co potwierdziły niedzielne zawody.Ale zawsze lepiej pózno......... Marcin,dzięki, napisałem do ciebie na priw ale kompik mi się zawiesił i musiałem zresetować.Taki ból,bo piszę powoli i godzina pisania poszła na marne.Postaram się niedługo raz jeszcze.pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Spoko, czekam .Pisz spokojnie i powoli, bo ja powoli czytam ... Pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Gratulacje Piotrek. Super wyścigowiec Ci się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi