Skocz do zawartości

Łosoś Heniutka

rognis_oko

Rekomendowane odpowiedzi

mysle ze pozostale nie sa godne uwagi. Powiedzmy, że zostały one poddane niewielkiej cenzurce :mellow:

Ryba trafiona w jednym z ostatnich rzutów. Heniutek przy jej okazji prawie sie juz nauczyl uruchamiac zestaw glosnomowiacy w swoim telefonie(jeszcze ze trzy metrowki i juz calkiem bedzie umiał :mellow: ). Ja jak zwykle dzielnie asystowałem i pomagałem podebrac rybe. W sumie w tym całym trociowaniu to mi już najlepiej wychodzi, bom ciągle dziewiczy (od trzech latach uganiania się za kropkami w wersji marko). Teraz czas na mnie. Niestety za tydzień przerwa. Kolejna przewidywana wyprawa na rybodajną rzekę 18 lub 19 marca. Moze do tego czasu jeszcze sie cos uchowa :mellow:

PS. @heniutek chciałem zauwazyć,że myśl 3 prawa krasnoludków gdyby baterie w moim aparacie cyfrowym sie nie wyladowaly, a zapasowe nie okazaly by sie byc w takim samym stani eto na pewno bys nawet kontaktu nie miał... i juz Ty sam o tym dobrze wiesz :mellow:

post-7-1348913181,4844_thumb.jpg

@gumo Jeśli chodzi o dzisiejsza pogodę to moe Ci powiedzieć, że poza deszem było wszystko. Porywisty wiatr. Śnieg. Gradzik. Słoneczko. Co Tylko zechcesz... Osośka akurat została trafiona tuż przed poteżną dawką śniegu, która nasza część zach-pom jest wlasnie czestowana...

ahaa

gdyby ktos był zainteresowany, to na XVIII Memoriale n apersecie na 163 (!!!) chłopa i nie tylko padły aż 3 (słownie TRZY) ryby.

żadna nie miała więcej niz 50 cm i nie była cięższa niz 1000gram. stąd niedosyt, który pogonił nas na rege w drodze powrotnej. W końcu mieliśmy po drodze

post-7-1348913181,5542_thumb.jpg

Efex,na warsztatach robiliśmy wszystko co było możliwe,ale Parsęta jest odrybiona,co potwierdziły niedzielne zawody.Ale zawsze lepiej pózno.........

Marcin,dzięki, napisałem do ciebie na priw ale kompik mi się zawiesił i musiałem zresetować.Taki ból,bo piszę powoli i godzina pisania poszła na marne.Postaram się niedługo raz jeszcze.pozdro.