Siostra_Heniutka Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Moje gratulacje Braciszku Jestem z Ciebie dumna...tylko na tej fotce ( bez uśmiechu)wyglądasz tak, jakbyś złapał nie łośka , a żabę..hihi.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 To prawda hi,hi,hi ...wiec na obrotowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Heniutek gratulacje z połowu pięknej rybki.Tylko co ona taka sztywna?Chyba nieżle ją wymęczyłeś Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Witam Gratulacje.A wyobraźcie sobie tego łososia w sierpniu :huh: Heniutek nie walczył by 25 minut , tylko pewnie z godzinę. Miałby 10-11 kilo jak nic!!!!!!!!!pozdrawiam Tarło$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Cześć Siostro_Heniutka,Witam Ciebie serdecznie na forum i życzę przyjemności we wspólnej wymianie doświadczeń!!! Pozdrawiam Ciebie serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siostra_Heniutka Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Hej Remek:)Nawet nie wiesz jaką przyjemnośc zrobiłeś mi swoim powitaniem na forum.Nie wiem , czy będe miała się czym pochwalić ( trofeum),bo cierpię na chroniczny brak czasu dla siebie , ale z przyjemnością czytuję wypowiedzi użytkowników.Żeby nie być tutaj tak zupełnie przypadkowo, to pochwalę się , że pierwszego w życiu węgorza złapałam na Zalewie Szczecińskim w wieku 7 lat Zresztą .... u nas w rodzinie zawsze wędka była prawie na pierwszym miejscu ( i zaraz Heniutek mnie ochrzani, że zdradzam tajemnice rodzinne) ...hihihiPozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 WItaj Marzeno, Heniutek troche o Tobie opowiadał ( i zaraz dostane opiernicz ze zdradzam o czym mi mówi na rybach) Miło Cię gościć na forum. Życzę miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Piotruś a co to za anorektyk sie Tobie trafił niczym Hannawald . Szczerze gratuluję. Pozdrawiam Tomek Sulej P.S. Trzymaj formę do maja <_< Mnie sie jakies same bigosy trafiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 gratuluję @Heniutek szkoda że nie trafiłeś takiego na warsztatach(widać za mały doping ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Tomek,to był jakiś desperat z pustym żołądkiem,ale cieszę się i z niego,bo nie licząc pstrągów,to pierwsza rybka w tym roku.Jedna trotka spadła mi kilkanaście dni wcześniej i już myślałem że to wszystko do września.Teraz sobota i niedziela zawody w Trzebiatowie i pewnie zostawię już trocie.Dziś dowiedziałem się że na plaży w Międzyzdrojach,można z powodzeniem trociować!,a pewien jegomość dostał 9 kg srebrniaka. Nie daje mi to spokoju i kombinuję jak zatargać tam łódz,bo stać w wodzie nawet w śpiochach to żadna przyjemność.Ryb ponoć jest w bród,bo rybacy w sieciach mają do 200kg troci i łososi i to wszstko na płytkiej wodzie. adasio,ja też żałuję,ale Parsęta w tym roku zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siostra_Heniutka Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Witaj Mifek ) Dzięki za pozdrowienia . Jest mi bardzo miło, że dostałam się na forum tak szacownego gremium. Jak już ktoś określił ( nie napiszę kto) - forum samych wyjadaczy heh .Jeszcze raz pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 @Heniutek, coś strasznie narzekasz na tą Parsętę...Nie wiem czy wiesz, ale jakieś 4-5 dni przed naszym przyjazdem na Warsztaty aż wrzało od łowionych troci w Parsęcie. Co lepszy miejscowy potrafił złowić po dwa komplety w ciągu weekendu. Ryby żerowały bardzo dobrze przez kilka dni. Niestety przed naszym wyjazdem trotki się pochowały... Dzisiaj byłem chwilę u Maćka Jagiełło. Maciek był razem z kolegą nad Parsętą tuż przed naszymi Warsztatami. We dwóch złowili aż 5 trotek! Wszystkie ryby złowili na odcinku Zieleniewo i Rościęcino. @Siostro Heniutka, witaj na naszym forum. Mam nadzieję, że będziesz naszym stałym gościem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Sebek,kocham tę rzekę,ale po pięciu z nią randkach dostałem kosza,to kto by nie miał dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siostra_Heniutka Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Oj , oj .... nie łam sie Heniutek , to dopiero piąty kosz, wszystko przed Tobą. A może potrzeba dłuższej gry wstepnej? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siostra_Heniutka Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 @rognis_oko Dzięki , pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Sulej Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Piotruś Kiedyś jak zaczynałem trociowanie Rega drzyła mnie pięknymi rybmi. Pierewszy mój wyjazd na trocie zaowocował srebniaczkiem 3,3 kg. Było to we wrzesniu ...............Napisze tak na 4 wyjazdy we wrzesniu miałem 8 brań ładnych ryb. Wyjąłem cztery srebniaki w tym jednego dnia komplecik 3,6 i 4,8 kg. Czułem sie jak góru trociownia. Pozniej jednak Rega mnie skarciła za zdrade na inną rzekę. Zyłem w celibacie 3 lata Na Słupi tez zapłaciłem frycowe w postaci dwóch pustych lat nie liczac ryb które spadły, ale to sie nie liczy. Tak wiec Piotruś zazdroszcze Ci Twojej średniej Pozdrawim Tomek Sulej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sticky13 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ta ryba wyglada jak z tektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 sticky zapewniam Cię, że nie widziałem jeszcze tak walczącej tektury... A jakośc fotki wynika bezpośrednio z fatalnego sprzetu któym została zrobiona - motorola v 360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sticky13 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no to tekturowa rybka z silniczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 chyba z napedem strumieniowym albo odrzutowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 MIfku z tego co pamiętam to napęd strumieniowy miał okręt podwodny z filmu Polowanie na czerwony październik pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Thymallus z tego filmu to ja tylko Scieżkę dziękową pamiętam, powiem więcej, właśnie jej nawet słucham... Jakoś tak pozytywnie na mnie wpływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi