Robert Crocker Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Szukam Kołowrotka do UL z płytką szpulą . Ważne żeby była płytka szpula i plecioneczka 0,04 ładnie schodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Poszukaj wśród kołowrotków SHIMANO, mają takie w ofercie.Ja mam KDA052-504FD linka schodzi z niego idealnie, ale jest leciutki i zdaje egzamin przy bardzo lekkim i krótkim wędzisku do najmniejszych paproszków 0,5-2g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wislokowy88 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Proponuję Stradic Ci4+ 2500 fb. Nawiniesz podkład z grubszej żyłki lub plecionki i możesz połączyć z cienką linką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Ale w jakiejś rozsądnej cenie poproszę do 300 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Do 300 to nic godnego polecenia . Chyba, że ci ktoś używkę w dobrym stanie za tyle sprzeda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Zaraz na giełdzie ma wypłynąć Luvias 2506 w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx77 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Witam Panowie szukam pomocy u osob kompetentnych, mysle,ze dobrze trafilem Co z niżej wymienionych pozycji załozyc pod kija OKUMA Black Rock 2,75 cw 7-30. Daiwa REVROS 2015 3500 (czarno-złoty), Penn Battle II 3000 albo 4000, ABU Garcia SX 30, DAM quick fz dlx 940FD, Daiwa Freams 3515 HA. Głownie łowie na gumy przy glowkach 10-20g i woblery do 30g. W 70 % jezioro. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Freams 3500 to betoniara do Heavy Feedera Z Daiwy 3000 to max do Twoich potrzeb. Battle są zawodne, D.A.M to nie ten sam co kiedyś... Freams 3000 załatwi problem. Edytowane 11 Października 2016 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Panowie który kołowrotek będzie dobry na moje łowienie, łowię w Wiśle głównie klenie i jazie, a jak się i boleń pokaże to porzucam i za nim (woblery max 16 gram), sporadycznie jakiś szczupak na gumy. Kij to MHX ST1142 Wytypowałem takie kołowrotki (w grę wchodzą tylko nowe): Shimano BIOMASTER 4000 FB Shimano EXSENCE BB 4000HGM Shimano SUSTAIN 4000 FG Shimano STRADIC 4000 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Biomaster to najwyższa półka z wyżej wymienionych jak Cię stać kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 do MHX ST1142 wystarczy 3000FB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Biomaster to najwyższa półka z wyżej wymienionych jak Cię stać kupuj Możesz tę "najwyższą półkę" w jakiś sposób objaśnić ? Sam jestem obecnie na etapie wyboru kołowrotka w wielkości 4000 i generalnie skłaniam się ku Stradicowi '15 "Podobno" ma on zastąpić właśnie model Biomaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 do MHX ST1142 wystarczy 3000FB.Mam tego mhxa wyważonego pod zubera 4000, dlatego taki rozmiar, choć np biomaster 4000 fb jest lżejszy od zaubera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Mam tego mhxa wyważonego pod zubera 4000, dlatego taki rozmiar, choć np biomaster 4000 fb jest lżejszy od zaubera ...pod tak długi kij absolutnie 4000 Możesz tę "najwyższą półkę" w jakiś sposób objaśnić ? Sam jestem obecnie na etapie wyboru kołowrotka w wielkości 4000 i generalnie skłaniam się ku Stradicowi '15 "Podobno" ma on zastąpić właśnie model Biomaster poczytaj w pozostałych tematac i pewnie w tym, jest wszystko objaśnione dokładnie nie raz i nie dwa, tam gdzie się kończą stradici i siuśtajny tam się zaczyna biomaster któremu do tp bliziutko a cena zważając na zapasową szpulę w zestawie bardziej niż atrakcyjna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja też je składałem i wyważałem. Chodziło mi o wielkość nie o wagę (choć jedno z drugim jakby nie było jest powiązane), przecież to delikatny kijek, więc po co tak duży kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 poczytaj w pozostałych tematac i pewnie w tym, jest wszystko objaśnione dokładnie nie raz i nie dwa, tam gdzie się kończą stradici i siuśtajny tam się zaczyna biomaster któremu do tp bliziutko a cena zważając na zapasową szpulę w zestawie bardziej niż atrakcyjnaMożesz przytoczyć? Często czytałem w takich tematach powtórzone mądrości o tym że shimanow zaczyna się na Twin Power ale nigdy nie przeczytałem dlaczego. Bardzom ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja też je składałem i wyważałem. Chodziło mi o wielkość nie o wagę (choć jedno z drugim jakby nie było jest powiązane), przecież to delikatny kijek, więc po co tak duży kołowrotek?Niby delikatny kijek, ale moc swoją ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 @Jeffrej bo to jest tak. 10ciu te młynki ma i ocenia, 40 widziało w sklepie i ocenia, 50 nie ma,nie widzieli w sklepie, czytali coś co pisali tacy jak oni ( tych 49) ....w internecie :-)))Juz wiesz dlaczego tak jest ? :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Zgadza się , ale idąc tym tropem , 3000 FB też swoją moc ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 No pewnie ze ma. Skoro zauber 4000 dawał rade to biomek 3000 nie da? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 No kurcze, teraz się będę wahał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Ja kupiłem sobie takiego http://www.mefistofishing.pl/shimano-stradic-ci4-4000-fb-new-2016-p-1612.html i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Ja kupiłem sobie takiego http://www.mefistofishing.pl/shimano-stradic-ci4-4000-fb-new-2016-p-1612.html i jestem zadowolony.Przemek rozbierałeś go po zakupie?dosmarowywałeś☺? Edytowane 12 Października 2016 przez huligan77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) Biomaster 4000 FB z dorzuconym łożyskiem w knobie i nawiniętą plecionką waży 317 g jakby Cię to interesowało kolego @tebe . Edytowane 12 Października 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 (edytowane) . Edytowane 12 Października 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi