Łukasz W Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Ultegra będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikefanatyk35 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Ultegra będzie okNie jestem przekonany co do Ultegry 4000 do tej wagi przynęt. Aktualnie uzywam 4000 i nie rzucam nią więcej niz 22g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Oba młynki dadzą radę. Ultegra i BG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikefanatyk35 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Oba młynki dadzą radę. Ultegra i BG.Jeśli chodzi o Daiwkę BG jaki rozmiar byś proponował? 3000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 3000 będzie ideolo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Dokładnie 3000 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba666 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Ryobi tt power jak sprawuje się ten kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Mam rozmiar 5000 i hula całkiem nieźle.Mam go podpiętego pod ciężki spining rzeczny.Gumy 15-18cm z główkami 35-40g ciąga, woblery około 15 cm też radzi sobie nieźle. Nie czuję żeby się kołowrotek zbytnio męczył.Wyjął bez problemu suma 160+cm i kilka mniejszych, kilka moich największych sandaczy.Chodzi bez problemu.Jedyne co się z nim działo to poluzowała się śrubka od ośki w środku kołowrotka i stukał przy jednostajnym zwijaniu.Po dokręceniu śrubki stuki puki zniknęły i kręcioł dalej działa. Przy okazji dałem trochę smarowidła.Hamulec niby 5 kg ale wystarcza w zupełności. Pokrętłem od hamulca trzeba się nakręcić żeby ustawić odpowiednią wartość.Jak zajdzie potrzeba to można go dobrze przykręcić prawie na beton.Ogólnie za tą cenę jest całkiem przyzwoity. Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez cinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 BG ma wysokie przełożenie i pod duze obrotówki to może być średnie rozwiaxanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusszr Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 BG ma wysokie przełożenie i pod duze obrotówki to może być średnie rozwiaxanieDaje radę kilkuset gramowym pilkerom w Norwegii, a średnie obrotówki to dla niego za duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artbug Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Witam, jaki młynek polecacie pod SG Parabellum 2,70m 10-30cw dodam, że ma być to zestaw typowo pod bolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Witam, jaki młynek polecacie pod SG Parabellum 2,70m 10-30cw dodam, że ma być to zestaw typowo pod bolenia.Jakie pieniążki chcesz wydać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artbug Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Myślę , że do 400zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Myślę , że do 400zlPolowalbym na tą Daiwe BG 2500 albo 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artbug Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Polowalbym na tą Daiwe BG 2500 albo 3000Ok , dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Jaki nawój, ile cm preferujecie na bolenia.Te 95cm w daiwie BG 3000 to dość sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 W sam raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 A jaki budżetowy kołowrotek z większym przełożeniem (boleń na zbiorniku zaporowym) może ktoś polecić ? Tak cenowo 150 max 200 zł. 10x w roku byłby używany, żeby nawój miał od 80cm w górę. Czy ktoś zna nazwę takiego urządzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Kolego zobacz pozycje nr 3 http://jerkbait.pl/topic/145149-wielka-wyprz-2/?hl=wyprz w niewielkich pieniążkach będziesz miał dobry kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Albo Daiwa ninja BG lt 4000. Miałem okazję kręcić jednym egzemplarzem. Jeżeli wierzyć właścicielowi miał rok czasu. Całkiem spoko jak na te pieniądze. Oczywiście przekracza lekko wspomniane wyżej maksimum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Miał ktoś okazję kręcić Daiwa GS LTD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti96 Opublikowano 5 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Zastanawiam się nad kupnem Ryobi tt power 3000 ktoś miał i może napisać coś na jego temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresley Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Witam. Zapewne takie pytanie już padło na forum ale za dużo tych postów do wertowania. Idąc na łatwiznę chciałem zasięgnąć języka w sprawie zestawu jaki po zakupie TP 4000 hg 2015 (do tej pory korzystałem z rozmiaru 2500) chcę stworzyć z stc ES70MF jeszcze na brązowym blanku. Docelowo zaporówki do 10 m i oczywiście opad. Zastanawiam się czy aby jednak nie za duży/ciężki Jakieś opinie od forumowiczów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Będziesz podbijał z korby czy ze szczytówki i wybierał luz? Edytowane 8 Września 2020 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresley Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 (edytowane) Będziesz podbijał z korby czy ze szczytówki i wybierał luz?Ze szczytówki. Edytowane 8 Września 2020 przez kresley Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi