miramar69 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 ... zapoznaj się z cała gama Redarków , Slamerków i tym podobnym w przedziale cenowym do 300 -400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Rozumiem, że ze wzrostem ceny zmieniaja sie materiały, spasownie, wyglad itd...,nie zależy mi żeby kręcioł był piekny,może nawet nie byc cichy ale niech ładnie nawija żyłke i nie skręca jej. Takie tico z abs-em i wspomaganiem. Na forum jest duzo podpowiedzi odnośnie droższych modeli a co z kims kto zaczyna Na początek celowałbym w dobry stosunek jakość/cena np. do 100 zł: Robinson Dakotado 150 zł: Ryobi Ecusima 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 ....niech ładnie nawija żyłke i nie skręca jej. ...Nisko budżetowo miałem i polecam ROBINSON QUARTZ PRO SPIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 dokładnie tak samo jak z samochodami ... jeden jeździ TIKO , a dla innego MERC to za mało Do tego jeszcze po tuningu - AMG, Brabus i inne Yumeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaja2 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dziekuje za pomoc:) o takie propozycje mi chodziło, myśle ze nie tylko mnie sie przyda kilka ostatnich postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dziekuje za pomoc:) o takie propozycje mi chodziło, myśle ze nie tylko mnie sie przyda kilka ostatnich postów. Ludzie chwalą sobie również Daiwę Fuego LT jako niezłą propozycję, jeśli chodzi o relację jakości do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 27 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Dzisiaj znajomy kupił Fuego 3000Skwitował, że dwa sezony spinningowe powinien wytrzymać i więcej nie wymaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Cześć,Mam zamiar kupić kołowrotek wielkości 4000 do rzecznego uniwersału (kijek 2,75 14lb). Cel: klenie, bolenie, okonie, czasami sandacz i szczupak (tych w mojej okolicy znacznie mniej). Do niedawna chodziłem z dwoma wędkami ale już mi to przeszło. Trudno przewidzieć co będzie bardziej aktywne klenie czy bolenie, stad szukam młynka "uniwersalnego". Mam dwa na oku: Shimano Ultegra FB oraz Stradic FK HG. Ultegrę użytkuję w rozmiarze 2500 i jest całkiem ok. Kusi troszkę Stradic, tylko są dwa "ale". Duże przełożenie oraz jedno łożysko więcej (w knobie) co za wiele nie wnosi. Stradic w promocji droższy o około 100zł - co nie jest dużym problemem. Myślę sobie tak: jeżeli przełożenie mniejsze kupię Ultegrę, jeżeli większe Stradica FK. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Cześć,Mam zamiar kupić kołowrotek wielkości 4000 do rzecznego uniwersału (kijek 2,75 14lb). Cel: klenie, bolenie, okonie, czasami sandacz i szczupak (tych w mojej okolicy znacznie mniej). Do niedawna chodziłem z dwoma wędkami ale już mi to przeszło. Trudno przewidzieć co będzie bardziej aktywne klenie czy bolenie, stad szukam młynka "uniwersalnego". Mam dwa na oku: Shimano Ultegra FB oraz Stradic FK HG. Ultegrę użytkuję w rozmiarze 2500 i jest całkiem ok. Kusi troszkę Stradic, tylko są dwa "ale". Duże przełożenie oraz jedno łożysko więcej (w knobie) co za wiele nie wnosi. Stradic w promocji droższy o około 100zł - co nie jest dużym problemem. Myślę sobie tak: jeżeli przełożenie mniejsze kupię Ultegrę, jeżeli większe Stradica FK. Co o tym sądzicie? Możesz wziąć Stradica ze zwykłym przełożeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Stradic FK jest chyba tylko 6.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Stradic FK jest chyba tylko 6.2 Tak, rzeczywiście. Myślałem nad tym.https://www.mefistofishing.pl/shimano-stradic-4000-jdm-model-p-1397.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Cena zabójcza jak na stradica... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhc1983 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 No cena faktycznie z kosmosu. U mnie w sklepie widzę, że na PLNy to by wyszło 650. Te 1079 PLN grubym przegięciem się wydaje w tym wypadku. W Polsce też kupisz go taniej i to dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Stradic nie jest wart więcej jak 500zl i tylko tyle... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 (edytowane) No cena faktycznie z kosmosu. U mnie w sklepie widzę, że na PLNy to by wyszło 650. Te 1079 PLN grubym przegięciem się wydaje w tym wypadku. W Polsce też kupisz go taniej i to dużo taniej.Takiego nie kupisz jakoś specjalnie dużo taniej, bo to jest model występujący w Japonii, JDM o niskim przełożeniu ściągany na zamówienie, Edytowane 31 Grudnia 2018 przez SIEMANO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhc1983 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Nie zauważyłem tego niskiego przełożenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 No cena faktycznie z kosmosu. U mnie w sklepie widzę, że na PLNy to by wyszło 650. Te 1079 PLN grubym przegięciem się wydaje w tym wypadku. W Polsce też kupisz go taniej i to dużo taniej. Ten co jest u Ciebie w sklepie, nawet obok tego z linku nie leżał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhc1983 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dziękuję za uświadomienie. Jak napiszesz referat o wyższości jednego nad drugim i jak daleko leży jeden od drugiego w jakiejś wymiernej wartości (m, km) to możesz mi go wysłać. Z chęcią poczytam. Najlepiej jeszcze jakby jakieś bezpośrednie porównanie było. Takie po conajmniej sezonie używania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dziękuję za uświadomienie. Jak napiszesz referat o wyższości jednego nad drugim i jak daleko leży jeden od drugiego w jakiejś wymiernej wartości (m, km) to możesz mi go wysłać. Z chęcią poczytam. Najlepiej jeszcze jakby jakieś bezpośrednie porównanie było. Takie po conajmniej sezonie używania.Co najwyżej, to ci mogę lekcje do szkoły odrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 1 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Dzięki za opinie. Chyba zostanę przy Ultegrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 (edytowane) . Edytowane 3 Stycznia 2019 przez Karpiu95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Dzięki za opinie. Chyba zostanę przy Ultegrze.Myślę, że do Twoich potrzeb dobrym wyborem byłby Stradic ci4 fb. Z niemieckiej dystrybucji można dostać za trochę ponad 500 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardy123 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam. Czy knob shimano typ B będzie pasował do stelli 13 sw 5000pg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 9 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Ile linki PE 0.3 wejdzie na szpule TP15 C2000S i 2500S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi