Prewwit Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Obecnie Kongerem Prime Rocker 5-23, ale raczej pójdzie w odstawkę bo już idzie do mnie Savage Gear Black 5-20. Znalazłem jeszcze inny kołowrotek z obudową magnezową Mitchell mag pro lite 1000 waga:230gram mieści się w założonym budżecie, a co o nim myślicie? Edytowane 30 Listopada 2016 przez Prewwit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Nie lepiej o Red Arcu pomyśleć? Szpula zapasowa jest, a następna to koszt 30zł. Przedkładnia od Zaubera pasuje a kosztuje ze 35zł w razie czego :-) zamiast pchać się w najniższą półke Shimano...W tej klasie młynków to chyba lepiej szukać czegoś co części zamienne można bez problemu dostać Edytowane 30 Listopada 2016 przez przemow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Obecnie Kongerem Prime Rocker 5-23, ale raczej pójdzie w odstawkę bo już idzie do mnie Savage Gear Black 5-20. Znalazłem jeszcze inny kołowrotek z obudową magnezową Mitchell mag pro lite 1000 waga:230gram mieści się w założonym budżecie, a co o nim myślicie?Mitchell z tej serii lubi sobie postukać. Ale też nie idź chłopaku w mega niską masę bo możesz przedobrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Podpytałem się paru osób na forum o kołowrotek Mitchell mag pro lite i na nie narzekają, na pewno nie jest do ciężkiego spina, a u mnie przynęty będą do około 25 gram, więc go kupiłem. Dodatkowo tak jak pisaliście nie warto pchać się było w shimano i daiwa z niższej półki, a reszta propozycji z Dragona i Spro była dla mnie za ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Kupiles z normalnym przelozeniem czy szybkim i to ma byc 25g calkowitej wagi przynety,czu plus guma ? Mysle ,ze i tak bedziesz zalowal zakupu. Male rozmiary tego kolowrotka do lekkiego okoniowania to raczej uzytkownicy sobie chwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Kupiłem dokładnie Mitchell mag pro LR 1000, przełożenie 5,2:1, ponoć odpowiada to rozmiarowi shimano 3000, wchodzi 200m/ 0,2 na zapas 200m/0.25. 25gram całkowitej masy przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Mialem mag pro extreme i dupy nie urwal.Wrócimy do tego tematu za rok i tyle. 25g to juz kawal olowiu.Ale faktycznie opis i mlynek ladniutki Edytowane 1 Grudnia 2016 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Też słyszałem, że te Mitchelle są dobre,ale do okoniówki. Przy cięższym kalibrze przynęt warczą jak stary Ursus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prewwit Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Wyjdzie w praniu ile jest wart, jak coś przerzucę go do wędki na okonia, klenia. Może te z niższym przełożeniem są mocniejsze, jak ktoś ma z takim przełożeniem 5,2:1 to proszę o wypowiedź. Jak zobaczę że coś z nim nie tak przy cięższych przynętach to dokupię polecany Team Dragon Fd930iz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Szukam kręcioła do tego kija:http://www.olympic-co-ltd.jp/enfishing/index.php/GNFS-6102UL-Sco proponujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Szukam kręcioła do tego kija:http://www.olympic-co-ltd.jp/enfishing/index.php/GNFS-6102UL-Sco proponujecie?Tylko Stella... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Fajny kijaszek chętnie bym go sprawdził ,faktycznie EX-Fast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Stella nie pasuje kolorystycznie.Za to ten idealnie http://global.rakuten.com/en/store/barret/item/ever24/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Ladna brzydota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniu25 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Fajny młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Brzydki. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Salmon63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Stella ładna,ale cena!!!!!Myślałem o Luviasie i .........Vańku ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Tica taurus. Cena stradica, bebechy jak stara stelka. Do tego kijka najmniejsza by pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kolorystycznie pasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Stella ładna,ale cena!!!!!Myślałem o Luviasie i .........Vańku ☺I to jest słuszny kierunek Robercie - bierz Vańka 2500S i będzie pięknie , lekko , komfortowo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek80 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 WitamMam taki dylemat. Szukam kołowrotka do UL i teraz mam dylemat. Czy Vanquish C200S czy TP C2000S. Kijek 1-6gr. Czy tu raczej nie będzie różnica jaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 kwestia wyważenia kija raczej , w pracy i wytrzymałości nie zobaczysz zbytniej różnicy przy tak delikatnym łowieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Potrzebuję kołowrotek o wielkości 4000 z przednim hamulcem . Cena około 200 zł.Czy wybór Shimano Exage to dobry wybór ?Ktoś może łowił tym kręciołem i może coś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Shimano Exage za 200 zł to raczej ciężko będzie kupić .Taki budżet to daje niewielkie pole do popisu, Moim zdaniem Daiwa Ninja , Daiwa Revros lub Ryobi Ecusima. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Potrzebuję kołowrotek o wielkości 4000 z przednim hamulcem . Cena około 200 zł.Czy wybór Shimano Exage to dobry wybór ?Ktoś może łowił tym kręciołem i może coś podpowiedzieć?Ja łowiłem, ale po ponad godzinnym (przypadkowym) holu suma to już nie jest ten kołowrotek, jaki był przed tym holem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi