Bezel Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Cześć.Zdrada zagości niedługo w moich szeregach znaczy spinning return back po 3latach wiadomka niektórych rzeczy nie da się przeskoczyć jak np.: Pitt-owe 20metrów 2gramowym żuczkiem. Jaki kij to będzie to jeszcze nie wiem ale mam na oku Avida AVS90LM2 lub custom na jego blanku. Mam pytanie do Was:Jaki kołowrotek stałoszpulowy do paproszków, wystarczy że pomieści 100metrów 0.20mm żyłki, przedni hamulec, gabarytowo mały, płynna praca masełko, dobrze by było jakby korbke miał odkręcaną nie składaną.. fundusze ?nie wiem ale min. 300złoty..ale też bez przesady.... propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Kup w pierwszej kolejności patyk a później dobieraj korbę.Chyba do tej ilości żyłki wystarczy wielkość 20.Mój kolega eksploatuje okumę zeon i jest bardzo zadowolony.Ja do paproszków mam shimano symetre ale z hamulcem walki.Jest do tego wyśmienity tylko przełożenie 6,2:1 i jakieś wobki mogą stawiać opór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi