aigle Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Jedziemy w 18 osób na małe (200 -300 ha) jeziora jak będzie się czym chwalić to napisze(my) jak nie będzie się czym chwalić to sami przeczytacie start środa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 No to udanej wyprawy obfitującej w okazy!Szkoda że nie mogę być z wami,to może być ciekawy wyjazd Kolejnego poprawienia życiowych rekordów,czekamy na dużą(ostatecznie choć małą )relację jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 FISH, spoko, my przedstawimy relację z pstrągów w Szwecji i łososi w Norwegii:) I mam nadzieję, że wszystkim szczęki opadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Jestem spokojny,odliczam dni i coraz bardziej myślę o wyjeździe .Jadę dla przestrzeni,gór,morza i to jest pewne.Ryby będą tylko dodatkiem i pretekstem do wyjazdu.Ale to nie nasz wątek i nie róbmy OT.Polowanie na metrowe szczupaki ma swój urok i zazdroszczę tego już tradycyjnego,corocznego wyjazdu.Tak więc powodzenia w łowach,czekamy na szybką relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Czy mam się spodziewać wysypu relacji na j.pl. Poproszę na moją skrzynkę emailową - chętnie opublikuję. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Remek, to zależy czy FISH-owi spodoba się wyprawa i czy ma lekkie pióro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Każdy znajdzie jakąś wymówkę a ja czekam na prace forumowiczów i czekam, czekam .... no i jakoś doczekać się nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FISH Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Lekkiego pióra ale jakiejś relacji podpartej odpowiednimi zdjęciami możecie oczekiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 szczupaki 100 cm - 1 szt. 90-tek 6 szt.razem około 250 szt / 18 luda okoń 42 cm i pierwszy raz koledzy złowili sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi