lukexio Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 witam wszystkich!Czy znacie WOBLERKI DUNAJECKIE??poniewaz dzis znalazlem na akucji i nie zle kosztuje 1 szt wobler:)ale wobler z pianki Czekam was opiny Dziekuja za gory Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Mam takie jakie są na pierwszej aukcji...Pracują ciekawie, jednak zdarzają się egzemplarze nie pracujące równo, wykładające się itd. a oczko przechodzące przez ster nie zawsze da się idealnie przestawić,żeby wobek szedł równo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Mam te: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=1595 8& tzn miałem...zostały mi już tylko 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Kamil czy wobler dobry pracuje agresywny czy spokojny??ale jeden mi nie podoba ze zrobiony przez pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Praca jest ich mocno wyczuwalna. Chodzą dość drobno(jak na ten kształt). a to że z pianki....lecą zazwyczaj wystarczająco daleko...jakby co to zawsze pływającego można spuścić z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi