Skocz do zawartości
  • 0

licznik postow

meme174

Pytanie

Ostatnio coraz czesciej spotykam sie z wypowiedziami typu ze wystarczy rezerwowac co chwile jakies rzeczy zeby napic sobie posty - wiadomo nie o to chodzi i cenione sa posty wartosciowe wiec moze dlatego warto by bylo pomyslec nad mozliwoscia zablokowania licznika wiadomosci w gieldzie - kiedys na forum zwiazanym z gra internetowa bylo to tak rozwiazane i gdy ktos chcial nabic ilosc postow musial wniesc cos wiecej niz rezerwuje i zwalniam.

Od taki pomysl

:)

• Like 8

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W temacie gumowej i oczywiście dmuchanej lalki :) :

Przychodzi facet do sklepu z gumowymi i oczywiście dmuchanymi lalkami:

- Poproszę dmuchana lalkę

-sprzedający: mężczyznę czy kobietę?

-oczywiście, że kobietę 

-sprzedający: białą czy czarną?

-wolę białą

-sprzedający: chrześcijankę czy muzułmankę?

-Panie! k...wa!!! a co to ma za znaczenie???

-sprzedający: no wie Pan... muzułmanki czasem wybuchają :ph34r: 

• 0

Nie wiem, ale wydaje mi się, że dziewicą można być tylko raz, poza tym,bo jak później na giełdzie odróżnić świerzaka wyprzedającego słabo idący sklep, od starego wygi robiącego wyprz kolekcji, bo zbiera np na wyjazd, nowy sprzęt itp.......potem w Bartka konkursie nie można brać udziału

• 0

Właściwie ....to o jaki chuj tu chodzi?W sensie tego licznika ,oczywiście........... :blink:

A chodzi o to głównie żeby sobie postów nabic.Inni nabijają to i ja pyknę,a co.

A tak poważniej,jeśli to miałoby być jakies kryterium to raczej słabe.Doświadczenie uczy że ilość się często w jakośc nie przekuwa.

Nabity.

• 0

Ostatnio coraz czesciej spotykam sie z wypowiedziami typu ze wystarczy rezerwowac co chwile jakies rzeczy zeby napic sobie posty - wiadomo nie o to chodzi i cenione sa posty wartosciowe wiec moze dlatego warto by bylo pomyslec nad mozliwoscia zablokowania licznika wiadomosci w gieldzie - kiedys na forum zwiazanym z gra internetowa bylo to tak rozwiazane i gdy ktos chcial nabic ilosc postow musial wniesc cos wiecej niz rezerwuje i zwalniam.

Od taki pomysl

:)

Rzeczywiście na forum giełda mogę wyłączyć wliczanie postów do liczników. Taka możliwość istnieje i uważam, że to świetny pomysł! 

• Like 8