Skocz do zawartości
  • 0

licznik postow

meme174

Pytanie

Ostatnio coraz czesciej spotykam sie z wypowiedziami typu ze wystarczy rezerwowac co chwile jakies rzeczy zeby napic sobie posty - wiadomo nie o to chodzi i cenione sa posty wartosciowe wiec moze dlatego warto by bylo pomyslec nad mozliwoscia zablokowania licznika wiadomosci w gieldzie - kiedys na forum zwiazanym z gra internetowa bylo to tak rozwiazane i gdy ktos chcial nabic ilosc postow musial wniesc cos wiecej niz rezerwuje i zwalniam.

Od taki pomysl

:)

• Like 8

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To skoro istnieje 

Technicznie - TAK.

Super. W takim razie, jeśli nie ma jakichś przeciwwskazań to poprosiłbym o dokonanie na mnie takiej procedury. Druga sprawa. Chciałbym również aby wyzerowano mi "lajki". No i trzecia sprawa, dałoby się wyłączyć "lajkowania" mojego avatara? Będę zobowiązany jeśli to byłoby możliwe.  :)

• Like 2

• 0

To skoro istnieje 

Super. W takim razie, jeśli nie ma jakichś przeciwwskazań to poprosiłbym o dokonanie na mnie takiej procedury. Druga sprawa. Chciałbym również aby wyzerowano mi "lajki". No i trzecia sprawa, dałoby się wyłączyć "lajkowania" mojego avatara? Będę zobowiązany jeśli to byłoby możliwe.  :)

Krzychu, nie mogłem się powstrzymać. 

Musiałem dać "lakjka" :D  ;)

• 0

Myślę, że rezerwacje na giełdzie mają nieco inny cel niż nabijanie postów.

Działa to mniej więcej według schematu: okazja-rezerwacja-szukanie frajera-brak frajera-zwolnienie.

Kiedy ktoś szuka konkretnej rzeczy to widząc ogłoszenie decyduje od razu a jeżeli nie to zwyczajnie odpuszcza, rezerwacje mają na celu znalezienie okazji do odsprzedaży.

• Like 2

• 0

Myślę, że rezerwacje na giełdzie mają nieco inny cel niż nabijanie postów.

Działa to mniej więcej według schematu: okazja-rezerwacja-szukanie frajera-brak frajera-zwolnienie.

Kiedy ktoś szuka konkretnej rzeczy to widząc ogłoszenie decyduje od razu a jeżeli nie to zwyczajnie odpuszcza, rezerwacje mają na celu znalezienie okazji do odsprzedaży.

Jeśli piszesz o wszystkich rezerwujących... to ja nie zgadzam się z takim stwierdzeniem

• Like 1

• 0

No nie. Raczej rezerwacja w celu rozpoznania. Nie każdy jest chodzącą encyklopedią sprzętu i nie każdy sprzedający zamieszcza komplet danych o przedmiocie. To jest dobre dla wszystkich. Co do cen, to faktycznie giełda na jerku jest zakałą tzw. uczciwej konkurencji ponieważ ceny często dumpingowe. Kupujący się cieszą, ale sprzedający mają "pain in the a... "

• Like 1

• 0

To skoro istnieje 

Tylko tyle? Masz jeszcze jakieś życzenia? :)

• Like 3

• 0

Krzysiek, nie robię wyjątków bo później jak każdy sobie zażyczy personalnych rozwiązań to będę siedział i klikał a na końcu okaże się, że nic innego nie będę robił tylko siedział w panelu administracyjnym ... a ja chciałbym poczytać sobie o rybach :) Dzięki za wyrozumiałość.

• 0

Właśnie przeczytałem ten wątek - burza w szklance wody. Tajfun po prostu :) Jeśli ktoś pisze, aby nabić licznik to i tak nie będzie lekarstwa.

Naprawdę ktoś tutaj się kieruje ilością postów jako wyznacznikiem doświadczenia/wiedzy? Śmiem twierdzić, że staż na forum również nie jest tego wyznacznikiem...

Cieszę się , że trafiłem w to miejsce bo dzięki Wam mogę dowiedzieć się wielu rzeczy nie wyłamując otwartych drzwi. A licznik... cóż, jestem chyba pokrzywdzony wedle niektórych bo nie zdążyłem go nabić hehehe :)

Pozdrawiam brygadę!

• Like 4

• 0

Jeśli ktoś pisze, aby nabić licznik to i tak nie będzie lekarstwa.

To bardzo budujące że dbacie o wizerunek forum :) . Pomysł z naliczaniem postów bardzo dobry sam w sobie :o . Obawiam się jednak że efekt może być odwrotny od zamierzonego :( .Teraz mogą zacząć dziać się dziwne rzeczy na forum , by nabić sobie postów :wacko:  . Pomysłowość ludzka nie zna granic , a uczciwość nigdy nie wygrywa z cwaniactwem :angry: .

• 0

To może zostaną wprowadzone jakieś punkty karne za zbytnie zaśmiecanie forum?

Każda akcja powoduje kontrakcje    i.t.d.     Obyśmy w swojej chęci poprawiania dobrego na lepsze nie stworzyli potworka. Pod naciskiem łatwo stworzyć   "paragraf 22".

Edytowane przez pisarz