Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Nie lubię telewizji , bo to durna rozrywka . Ale dłuższy czas raił mi znajomy program wędkarski na Animal Planet i obejrzałem kawałek tego rarytasu . Też był durny , podobnie jak cały ten kanał . Durny i ckliwy .. Wędkarstwo jest dość trudno dobrze na ekranie pokazać i jego istotę przekazać . Ale River Monster z J. Wade w roli narratora i wykonawcy to z rozmysłem zaplanowana abberacja i tak powszechna w mediach manipulacja emocjami niezorientowanego widza . Horror fishing , nekro fishing , piramidalne bzdury , strachy na lachy i bezczelna hucpa .Cymbał ze mnie , że dałem się na tą siarę podpuścić .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 To ja już o łowieniu tuńczyków wolę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Eeee tam Sławku,lepiej obejrzeć w "TV ojca dyrektora" wypocinki pseudowędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 To ja już o łowieniu tuńczyków wolę...Branie! Widzę kolor! Rzucaj!- i tak w kółko co odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Tak, ale takie są skutki robienia programów wędkarskich "nie-tylko-dla-wędkarzy". Mnie chyba najmniej denerwuje Jakub Wagner. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Panowie,W takim razie polecę wam filmy z serii "Catching the Impossible". Kwintesencja wędkarstwa...Naprawdę warto poszperać, a nawet zajawki dostępne na YT zobaczyć.Przykładowa zajawka w linku poniżej: Albo filmy z udziałem naszego sąsiada z południa. PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Nie lubię telewizji , bo to durna rozrywka . Ale dłuższy czas raił mi znajomy program wędkarski na Animal Planet i obejrzałem kawałek tego rarytasu . Też był durny , podobnie jak cały ten kanał . Durny i ckliwy .. Wędkarstwo jest dość trudno dobrze na ekranie pokazać i jego istotę przekazać . Ale River Monster z J. Wade w roli narratora i wykonawcy to z rozmysłem zaplanowana abberacja i tak powszechna w mediach manipulacja emocjami niezorientowanego widza . Horror fishing , nekro fishing , piramidalne bzdury , strachy na lachy i bezczelna hucpa .Cymbał ze mnie , że dałem się na tą siarę podpuścić .. Może tak, nie będę się z Tobą kłócił tylko dla tego, że podobno siebie my sami znamy najlepiej. Ale, właśnie ale, gdybyś nie obejrzał i twierdził, że to g... bo wszystko w telewizji to g.... wtedy bym na pewno tak pomyślał i od siebie dołożył beton. Obejrzałeś kawałek, tyle ile dałeś radę, odnosisz się do tego co sprawdziłeś, o znajomym dowiedziałeś się czegoś jeszcze, i nam możesz rozświetlić i doradzać. Nie tylko to co lubimy, albo nam się podoba przynosi korzyści. Więc w kwestii TWOJEJ puenty najdelikatniej jak potrafię ale jednak z Tobą się nie zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No to się teraz uprę - Januszu , że jestem stary cymbał .. kiedy oglądam tv .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 No to się znowu zgodzę, kurtuazyjnie i nie do końca, najlepiej pójdźmy na kompromis, tylko troszkę wtedy kiedy oglądasz. Każdy w jakimś stopniu tak ma- magia telewizji. No ale krytycyzm, ba uporczywy krytycyzm dobrze rokuje Sławku, trud próżny, nie dam łatwo się omamić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi