kamildarbanski Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Witam koledzy nie wiem czy pisze to z prosba o pomoc w odpowiednim watku lecz poszukuje pilnie jak w tytula naklejki na blank przedstawiajacej wizerunek sandacza. Jesli ktos wie gdzie moge takie cudo nabyc barrrdzo prosze o informacje i namiary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 w fishing center chyba maja takie naklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 15 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 okej kolego jutro zadzwonie i podpytam dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Irek na pewno ma takie naklejki. Robil mi taka na jednym kijku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 A może najłatwiej byłoby zamówić w drukarni? Masz fotkę, wydrukują wszystko. W dobie drukarek laserowych to żaden kłopot. Podjedź do pierwszej z brzegu z fotką i zażycz sobie xxxx sztuk. Na formatkę A4 wejdzie kilkadziesiąt, a zapłacisz kilkanaście złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 A może najłatwiej byłoby zamówić w drukarni? Masz fotkę, wydrukują wszystko. W dobie drukarek laserowych to żaden kłopot. Podjedź do pierwszej z brzegu z fotką i zażycz sobie xxxx sztuk. Na formatkę A4 wejdzie kilkadziesiąt, a zapłacisz kilkanaście złociszy.Chodzi raczej o kalkomanie, ktora nanosi sie na blank i lakieruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 (edytowane) To raczej też nie jest problem. Dzisiaj profesjonalne zakłady poligraficzne mają mnóstwo materiałów, na których można nadrukować dowolne treści. Płaci się za formatkę materiału i nadruku. A4 jest zwykle najmniejszym, dostępnym formatem.Ostatnio robiłem naklejkę "lustrzaną", do naklejenia od wewnętrznej strony szyby. Za format A3 (420x297 mm dla niewtajemniczonych) na przezroczystej folii zapłaciłem 19 zł. Edytowane 15 Października 2014 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Pogadaj z @Tomaszem eS- bardzo ładne sandacze i okonie maluje na swoich blankach http://jerkbait.pl/topic/18327-tomasza-es-najbrzydsze-wędki-na-forum-d-p/page-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Pogadaj z @Tomaszem eS- bardzo ładne sandacze i okonie maluje na swoich blankach http://jerkbait.pl/topic/18327-tomasza-es-najbrzydsze-wędki-na-forum-d-p/page-10Fakt ładne, ale jednocześnie jest to sztuka. Nie chcę na siłę doradzać, bo jednak nie jestem znawcą sztuki a zwłaszcza nurtów awangardowych, ale uważam, że bezduszne powielanie nie służy dziełom zbyt dobrze. No chyba, że w przypływie weny własnej i córci zechciał by użyczyć nowego dzieła. Czego sobie i wszystkim życzę, korzystając z okazji pozdrawiam Mistrza, Tomaszu tak trzymać własne i ponadprzeciętne, cóż sztuka zawsze oprócz tego, że interesuje, zadziwia, wprawia w zachwyt, może budzić kontrowersje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi