Skocz do zawartości

naklejka sandacza na blank

kamildarbanski

Rekomendowane odpowiedzi

A może najłatwiej byłoby zamówić w drukarni? Masz fotkę, wydrukują wszystko. W dobie drukarek laserowych to żaden kłopot. Podjedź do pierwszej z brzegu z fotką i zażycz sobie xxxx sztuk. Na formatkę A4 wejdzie kilkadziesiąt, a zapłacisz kilkanaście złociszy.

A może najłatwiej byłoby zamówić w drukarni? Masz fotkę, wydrukują wszystko. W dobie drukarek laserowych to żaden kłopot. Podjedź do pierwszej z brzegu z fotką i zażycz sobie xxxx sztuk. Na formatkę A4 wejdzie kilkadziesiąt, a zapłacisz kilkanaście złociszy.

Chodzi raczej o kalkomanie, ktora nanosi sie na blank i lakieruje.

To raczej też nie jest problem. Dzisiaj profesjonalne zakłady poligraficzne mają mnóstwo materiałów, na których można nadrukować dowolne treści. Płaci się za formatkę materiału i nadruku. A4 jest zwykle najmniejszym, dostępnym formatem.

Ostatnio robiłem naklejkę "lustrzaną", do naklejenia od wewnętrznej strony szyby. Za format A3 (420x297 mm dla niewtajemniczonych) na przezroczystej folii zapłaciłem 19 zł.

Edytowane przez bartsiedlce

Pogadaj z @Tomaszem eS- bardzo ładne sandacze i okonie maluje na swoich blankach  :D

http://jerkbait.pl/topic/18327-tomasza-es-najbrzydsze-wędki-na-forum-d-p/page-10

Fakt ładne, ale jednocześnie jest to sztuka. Nie chcę na siłę doradzać, bo jednak nie jestem znawcą sztuki a zwłaszcza nurtów awangardowych, ale uważam, że bezduszne powielanie nie służy dziełom zbyt dobrze. No chyba, że w przypływie weny własnej i córci zechciał by użyczyć nowego dzieła. Czego sobie i wszystkim życzę, korzystając z okazji pozdrawiam Mistrza, Tomaszu tak trzymać :)  własne i ponadprzeciętne, cóż sztuka zawsze oprócz tego, że interesuje, zadziwia, wprawia w zachwyt, może budzić kontrowersje :D

• Like 1