Skocz do zawartości
  • 0

silnik zaburtowy używany gdzie kupić

lewyspec

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Pojawi się na rynku całkiem świeża 20ka, SUZUKI DF 20 AS zadbany serwisowany w Niemczech ok 100 mtg. Dziś UKRADZIONY z garażu w ŚWINOUJŚCIU. Podczepiony do pomarańczowego pontonu 4,30 we dwie a nawet trzy osoby śmigał w ślizgu, a jak mało palił w trolu. Wodowałem się nim na "mulniku", gdzieś mnie przyczaili na wodzie albo w drodze z garażu na slip. Wczoraj to mnie śledzili, że aż to czułem w kościach i nie tylko. Śledztwo trwa.

tak na wszelki wypadek podam numer 02002F

Edytowane przez bartekm

• 0

Chyba u Niemców bieda i tera odbijają sobie za te wszystkie lata

..ukróciła się skandynawia to "walą" na polskich marinach...bartekm, nie licz na to, wszystko idzie na wschód..mi w tamtym roku ukradli cały zestaw łódkę, lewetę i nową yamahę 20KM...

• 0

patu - pamiętam, prosiłeś by zwrocić uwagę na Twój zestaw, przez jakiś czas pamiętałem później zatarło się to w mojej pamięci...Pamiętam teraz bo, był to ładny zestaw pasujący do moich potrzeb. Teraz chwila na wędkowanie z belly i brzegu co z silnikiem nie wiem, policja spisała zeznania a swoją drogą może ktoś zadzwoni z ofertą? Tylko co wtedy???

• 0

poproszę kolegów o namiary do firm-miejsc gdzie mogę zakupić używany silnik do łodzi. Pozdrawiam

Zagraniczne adresy też?

http://www.marktplaats.nl/z/watersport-en-boten/buiten-en-binnenboordmotoren.html?categoryId=980&sortBy=price&sortOrder=increasing

http://watersport.tweedehands.net/search.php?search=1&hr=25&sr=380

Edytowane przez makamba