Skocz do zawartości

CD BLUE RAPID bogata ofarta blanków gdzie szukać ??

pablo208

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. 

Jako , że całkiem przypadkiem natrafiłem na w/w blank i spodobal mi się bardzo ,poszukuję jego lżejszego brata (obecnie mam BR 10-42g)

Przerzuciłem temat z giełdy "kupię " w to miejsce-ponieważ tam nikt nie miał nic do zaproponowania.

Generalnie sprawa wygląda tak:

Obdzwonilem kilka pracowni w pl w sprawie blanku   BLRBR2126M  -nikt owego nie posiada. Stąd moje pytanie do kolegów bardziej ogarniających temat . Znacie miejsce gdzie może znajdować się taki blank na stanie ??Ew gdzieś po za granicami pl z , którego można by bylo taki  sobie ściągnąć ? Ja niestety po kilkunastu telefonach straciłem nadzieję :( 

Za pomoc będę niezmiernie wdzięczny. 

Serdecznie pozdrawiam Paweł

Nie powiem żebym go mocno nadużywał, to "Gdzieś tam nad Wisłą" jest gdzieś konkretnie ?

Jak by co wal na priv

No to "żem" przywalił na priv. Piotr jak coś daj mi znać ...myślę , że możemy się dogadać :) 

pzdr

• 5 lat później...

Mam onego, potwierdzam. Oceniłbym do nawet na 1/2-1 1/2 oz, 25 lb. Okrutnie ostry, elektryczny to mało powiedziane, high voltage po prostu. Szybki jak błyskawica. Z plecioną mniejszym rybom łeb urywa przy zacięciu. Ugięcie przepiękne.

Nie 3,05 ale 3,00 m. Tak są u nas opisywane wedle naszej wiary metrycznej i jest to prawda w praktyce.

Edytowane przez smokwelski

Też onego mam ale dla mnie jest nieco za mocny i będę musiał się z kimś zamienić na coś oczko słabszego. Sandaczy i troci nie łowię, sumów też u mnie nie ma więc nie przyławiam, wisi bidok na ścianie a nie do tego jest przeznaczon... ;) Uncjówek kilka miałem i żałuję, że się pozbyłem a 2118M trochę za tęgi jak na uncję.