marcin wojtczak Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam miałem dość dłuuga przerwę w odwiedzaniu jerkbaita, troche mnie przeraziła ilość nowych postów , dosłownie kosmos nowych tekstów i zdjęć.Bardzo dużo przeoczyłem , będę teraz nadrabiał, być może temat był już poruszana , przypuszczam że na pewno był.. czy stosujecie do uzyskiwania efektu " mienienia sie" kolorów techniki suchego pędzla i np. pudrów do wizażu ????podeślijcie jakiś kilka patentów malowania tym sposobem i jakies może sprawdzone pudry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Prawdopodobnie Tomy stosował takie pudry, a raczej czyste miki, jego pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Tomy jest mistrzem tematu, więc kierunek Joker podsuwa odpowiedni. Marcinie, czy chodzi ci o "mienienie się kolorów" w sensie opalizacja? Jeśli tak, to pudry do wizażu nadają się, ale nie każdy. Musisz sięgnąć po najdrobniejszy opalizujący pył, coś chyba bardziej jak masa perłowa. Ja czasami korzystam z takiego bodajże do powiek (a może do mieszania przy paznokciach?), chętnie podzieliłbym się nazwą, ale nie mam pojęcia jak się nazywają, opakowanie bez napisów, a pamięć zawodzi. Nawet drobna ilość takiego specyfiku daje niezły efekt na woblerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Np. AlumiDustS http://www.alumilite.com/ProdDetail.cfm?Category=Support%20Products&Name=Alumidust http://www.youtube.com/watch?v=s5W7rUlbZYM Zreszta poszukaj nawet na Youtube, sporo tam tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 http://youtu.be/5ki-DK7So34?t=13m22s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel1992 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Jeśli chodzi o opaliczacje, są dsostępne na rynku głownie w lakiernictwie samochodowym farby opalizujące, z tego co sie orientuje jest sporo kolorów opalizacji do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o opaliczacje, są dsostępne na rynku głownie w lakiernictwie samochodowym farby opalizujące, z tego co sie orientuje jest sporo kolorów opalizacji do wyboru.Dużo czytania przed tobą, po to, żeby wiedzieć co już na j.pl zostało napisane (coby nie dublować).dodano:Zignoruj to powyższe. Już wiem po co to pisałeś Powodzenia w sprzedaży. Edytowane 29 Listopada 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel1992 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 po prostu nie miałem czasu śledzić całego jerkbaita, no i nigdy tego nie robiłem, przeglądałem dosłownie 3 tematy zeby być na bieżąco w tej sprawie, nie mam niestety codziennie dużo czasu zeby czytac przegladac, co ktos kiedys napisał, nawet w niedziele brakuje mi czasu zeby na ryby wyskoczyc a co dopiero forum przegladac z dokladnoscia, napisałem tylko co mi wiadomo na temat opalizacji i co ja stosuje nic wiecej . a co do sprzedazy to nie musze tego popychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi