Skocz do zawartości

Jak uzyskać......? ( temat być może tymczasowy )

marcin wojtczak

Rekomendowane odpowiedzi

Witam miałem dość dłuuga przerwę w odwiedzaniu jerkbaita, troche mnie przeraziła ilość nowych postów , dosłownie kosmos nowych tekstów i zdjęć.

Bardzo dużo przeoczyłem , będę teraz nadrabiał, 

być może temat był już poruszana , przypuszczam że na pewno był..

czy stosujecie do uzyskiwania efektu " mienienia sie" kolorów techniki suchego pędzla i np. pudrów do wizażu ????

podeślijcie jakiś kilka patentów malowania tym sposobem i jakies może sprawdzone pudry

Tomy jest mistrzem tematu, więc kierunek Joker podsuwa odpowiedni. Marcinie, czy chodzi ci o "mienienie się kolorów" w sensie opalizacja? Jeśli tak, to pudry do wizażu nadają się, ale nie każdy. Musisz sięgnąć po najdrobniejszy opalizujący pył, coś chyba bardziej jak masa perłowa. Ja czasami korzystam z takiego bodajże do powiek (a może do mieszania przy paznokciach?), chętnie podzieliłbym się nazwą, ale nie mam pojęcia jak się nazywają, opakowanie bez napisów, a pamięć zawodzi. Nawet drobna ilość takiego specyfiku daje niezły efekt na woblerku.

• 1 miesiąc temu...

Jeśli chodzi o opaliczacje, są dsostępne na rynku głownie w lakiernictwie samochodowym farby opalizujące, z tego co sie orientuje jest sporo kolorów opalizacji do wyboru.

Dużo czytania przed tobą, po to, żeby wiedzieć co już na j.pl zostało napisane (coby nie dublować).

dodano:

Zignoruj to powyższe. Już wiem po co to pisałeś :) Powodzenia w sprzedaży.

Edytowane przez krzychun

po prostu nie miałem czasu śledzić całego jerkbaita, no i nigdy tego nie robiłem, przeglądałem dosłownie 3 tematy zeby być na bieżąco w tej sprawie, nie mam niestety codziennie dużo czasu zeby czytac przegladac, co ktos kiedys napisał, nawet w niedziele brakuje mi czasu zeby na ryby wyskoczyc a co dopiero forum przegladac z dokladnoscia, napisałem tylko co mi wiadomo na temat opalizacji i co ja stosuje nic wiecej :). a co do sprzedazy to nie musze tego popychac :)